Csuti azt mondja, még nem áll készen egy új kapcsolatra

DSC2109
2022.01.23. 06:25

Szabó András „Csuti” nemrég azt nyilatkozta, hogy még nem áll készen egy új kapcsolatra azt követően, hogy bejelentették válásukat Kulcsár Edinával.

A férfi nemrég azt mondta, hogy az ünnepi időszakban született meg a végső döntés arról, hogy elválnak egymástól. Azóta kiderült, hogy Kulcsár Edinának már hetek óta új kapcsolata van egy rapperrel. Ezzel kapcsolatban azt mondta: volt párjával még nem tudtak leülni, hogy átbeszéljék a dolgokat.

Csutitól a Bors kérdezte meg, hogy készen áll-e egy új kapcsolatra. 

Egyáltalán nem tartok még ott, hogy más felé nyissak, szeretném magamban helyre rakni most a dolgokat és a jövő felé tekinteni

– fogalmazott.

A férfi arról is beszélt, hogy ő ennél diszkrétebben szerette volna intézni a válást. „A folyamatot diplomatikusan szerettem volna intézni, leginkább a gyerekeink miatt. Csalódott vagyok, hogy nem így lett, de nem érzem ebben hibásnak magamat” – mondta.

Mindeközben Kulcsár Edina is megszólalt a Borsnak, és azt mondta: zavarja, hogy negatív szereplője lett ennek a történetnek.

Sajnálom, hogy sok ember csak a médiából tájékozódik, mert nyilvánvalóan, aki nem ismer minket egyáltalán nem látja, hogy mi a valódi igazság. Szeretnék egy kicsit eltűnni, visszahúzódni amíg lecseng ez a történet

– mondta. 

(via Bors)

(Borítókép: Kulcsár Edina és Csuti 2021. szeptember 23-án. Fotó: Kaszás Tamás / Index)