Pottyondy Edina elővette a nullásgépet, és britney-zett egyet

2022.01.25. 12:56
„A csúnya az új szép” – jelentette ki a youtuber legújabb videójában, amelyben végignézhetjük, amint először ollóval, majd nullásgéppel esik neki hajkoronájának.

Bár Pottyondy Edina kezdetben a politikai életben kezdett tevékenykedni, ám végül a YouTube-csatornájának köszönhetően tett szert ismertségre. 2020-ban ugyanis egyik szatirikus videójának hála egy egész ország kedvelte meg, és a sikere azóta is töretlen. 

Pottyondytól már megszokhattuk, hogy a videói bővelkednek az iróniában, ez a legutóbb feltöltött produkciójára hatványozottan érvényes: amellett, hogy elcsépelt bölcsességeket ismételgetve próbálja rábírni követőit a változásra, először ollóval, majd egy nullásgéppel esik neki a hajának, míg teljesen kopasz nem lesz. A videót nézve sokakat elfoghat a déjà vu érzés, mivel egyszer már az általa is hivatkozott Britney Spears is letolta a haját 2007-ben, fotósok hada előtt egy fodrászatban. Mondjuk, belőle az idegösszeomlás hozta ki ezt, nem a normákkal való szembeszállás.

Pottyondy szerint senkit se tartson vissza a változástól az attól való félelem, hogy mit szól majd hozzá az anyja, a barátai, a pasija. Aki igazán szeret, az mindig támogat.

Gondolj Orbán Viktorra és a rezsicsökkentésre!

– érvel. Bízik benne, hogy a haja olyan ütemben nő majd, mint a Mészáros-birodalom, és akkor egy hét múlva már 40 centis fürtjei lesznek.