Eltitkolják az exatlonosok előtt, hogy meghalt Csollány Szilveszter

7O5A1844
2022.01.26. 11:39
Monoki Lehel, az Exatlon Hungary All Star műsorvezetője a közösségi oldalán számolt be arról, mekkora összeget vihetnek haza az évad nyertesei, továbbá arról is, miért nem közlik a játékosokkal Csollány Szilveszter halálhírét.

Hétfőn érkezett a hír, hogy 51 éves korában elhunyt Csollány Szilveszter olimpiai bajnok, aki két hónapig küzdött a koronavírussal a kórházban, lélegeztetőgépre is került, ám a szervezete végül feladta a harcot. Csollányt sokan ismerhették meg az Exatlon 2. évadából is, ahol 18 napig erősítette a Bajnokok csapatát. A jelenlegi Exatlon-széria, az Exatlon Hungary All Star játékosai között is vannak, akik egy évadban szerepeltek a tornásszal. 

Monoki Lehel, az Exatlon Hungary All Star műsorvezetője egy élő videóval jelentkezett az Instagram-oldalán, ahol több kérdésre is válaszolt. Elmondta például, hogy ebben a szériában is egy női és egy férfi győztest fognak avatni, akik fejenként 15 millió forintot tehetnek majd zsebre.

Hozzátette, nemsokára újabb játékosok fognak érkezni, akiket már szintén láthattak a nézők a korábbi évadokban,

azonban még ők sem tudják, kik lesznek azok.

Mint mondta, nemzetközi futamok is lesznek, az elsőre január 31-én kerül sor Mexikó ellen. A műsorvezetőt arról is kérdezték, megosztják-e a versenyzőkkel Csollány Szilveszter halálhírét, ám azt válaszolta, mivel a jelenlegi játékosok közül többen is egy évadban szerepeltek vele az Exatlonban, ezért a műsor szerkesztői arról határoztak, hogy nem mondják el nekik.

(Promotions)

(Borítókép: Csollány Szilveszter az Exatlon 2. évadában. Fotó: TV2 Sajtószoba)