Pottyondy Edina: Ha őrült is vagyok, hát nem ezért

2022.01.26. 14:18
Egy nappal azután, hogy kopaszra borotválta a fejét, megszólalt Pottyondy Edina arról, milyen értelmezési lehetőségek állnak a produkciója mögött, amely egyébként összeesküvés-elméletek sorát indította el.

Mint megírtuk, a YouTube-csatornájának köszönhetően népszerűvé vált Pottyondy Edina újra meghúzta a váratlant, a legújabb videójában ugyanis egy ollóval, majd egy nullásgéppel esett neki a frizurájának. Az iróniában bővelkedő videóban egyébként több kritikát is megfogalmazott, főképp a motivációs előadókkal szemben.

Pottyondy egy nappal a britney-zés után – Britney Spears 2007-ben ugyanúgy kopaszra nyírta a haját, csak ő az idegösszeomlás miatt – a Facebook-oldalán nyugtatott meg mindenkit: nem őrült meg. 

Mielőtt kitérek a mizura meg arra, hogy hova tűnt a frizura, szeretném elmondani, hogy szándékosan készítettem úgy a legutóbbi videómat, hogy ne legyen egyetlen kizárólagos értelmezése. Ha akarod, az influencerek és a beauty-vlogok paródiája, ha akarod, társadalomkritika. Ha úgy vesszük, trash, ha máshogy, művészet, esetleg tisztelgés a V, mint vérbosszú, az Alien és a GI Jane előtt. Egyszerre az értelmiség árulása és az értelmiség lázadása. Fanyar médiahack egy világban, ami annyira üres és tét nélküli, hogy egy kopasz fej már valaminek tűnik benne

– írta, majd hozzátette, hogy a videóval a motivációs bullshitelést is ki akarta figurázni, továbbá saját magát is, mivel elmondása szerint egyszerre akarja kiszolgálni, edukálni és leszarni a nyilvánosságot. Ám, mint elárulta, arra nem számított, hogy összeesküvés-elméletek is szárnyra kapnak majd. 

Köszönöm az aggódást, a „mi van, rákos vagy?” kommenteket, a sajtó eddig soha nem tanúsított érdeklődését a hogylétem iránt. Nyugalom, minden rendben. Egészséges vagyok, csak az a baj, hogy nem áldott meg a sors Orbán Viktor raptorerejével, így néha kell a pihenés, a távolság a nyilvánosságtól. Dominika az én grazi klinikám. A hajamat pár évente letolom. Ez már a harmadik kopaszságom. Ha őrült is vagyok, hát nem ezért, és nem is most kezdődött.

– tette hozzá Pottyondy, ugyanakkor arról is beszámolt, hogy számára jó érzés kopasznak lenni, mivel megkönnyebbül tőle, ám bármennyire is kedveli, mikor nincs haja, már az első nap vörösre égett a feje. 

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Pottyondy Edina: Ha őrült is vagyok, hát nem ezért

Elárulta, miért nyírta kopaszra a fejét.

436 · Jan 26, 2022 02:18pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments