Bernát, Felícia
EUR 384,12 Ft
USD 364,22 Ft
8 °C
30 °C

Mintha Ötvös Csöpi kapná el az Orient expressz gyilkosát

Hotel margaret nyári dia
2022.01.27. 07:02
Ilyen lesz a Hotel Margaret. A Port.hu a sorozat showrunnerével és három színésszel beszélgetett.

Az RTL Klub új napi sorozatának nem titkolt célja, hogy visszahozza a krimi-vígjáték műfaját a tévébe. A balatoni helyszín megadja a hangulatot, amit annak idején az Ötvös Csöpi-filmek képviseltek, meglesz az a humor. Ugyanakkor a gyilkossági ügy felderítése is nagy hangsúlyt kap. 

Nem kell skandináv krimikre jellemző, nyomasztó drámára gondolni, de az Agatha Christie-könyvekre jellemző feszültségre és fordulatokra mindenképp számítani lehet. A Port.hu-n erről beszélgettünk a sorozat showrunnerével, a Drága örökösök és a Keresztanyu megalkotójával, Hámori Barbarával, valamint a Hotel Margaretben szereplő három színésszel, Balázs Andreával, Nyári Diánával és Mészáros Mátéval.

(Borítókép: Nyári Diána a Hotel Margaret című sorozat egyik szereplője. Fotó: RTL Klub)

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Hírek