Kulcsár Edina óriási szerelemről beszél, Csuti mérhetetlenül dühös és csalódott

2022.01.27. 10:21
Szabó András (Csuti) szerda este először szólalt meg válásáról, mindeközben Kulcsár Edina és új szerelme, G.w.M is együtt meséltek boldogságukról.

Kulcsár Edina és Csuti január közepén osztották meg a nyilvánossággal, hogy nem tudták megmenteni válságban lévő házasságukat, így elválnak útjaik. Három napra rá a modell meg is mutatta, hogy egy magyar rapper, G.w.M személyében találta meg újra a boldogságot. Ugyan azt a pár mindvégig hangsúlyozta, hogy nem Edina új kapcsolata vetett véget a házasságuknak. Az egykori szépségkirálynő már több ízben is nyilatkozott a frigy felbomlásáról, azonban Csuti eddig még nem szólalt meg. Szerda este viszont az RTL Klub Fókusz című műsorában adott interjút, amelyben kihangsúlyozta, sok még benne a megválaszolatlan kérdés.

Látván, tudván, tapasztalván az elmúlt időszak történéseit, nagyon erősen a fejemben vannak olyan gondolatok, hogy ha ő ezt meg tudta tenni és ezt ő tudja tenni a mai napig. Nyilatkozatok, klip, kontextus, olyan dolgok, amiről nem beszélünk, akkor azért felmerül a kérdés, hogy én ismertem-e a feleségemet

– kezdte Csuti, illetve azt is hozzátette, mérhetetlen düh és csalódás van benne. Hozzátette, Edina felhívta őt, mielőtt kirakta a róla és G.w.M-ről készült közös képet, hogy megmagyarázza, miért kell kitennie. Csuti elmondása szerint a posztból elképesztő módon hiányzott az empátia, a tisztelet, illetve „valami, amiből az ember azt gondolná, hogy az Edina emlékszik, mi történt a poszt megírása előtti hat évében”. 

Nem tudom, hogy mi igényli ezt a fajta vehemenciát. Nem tudom, hogy mi igényli, hogy ezekkel nekem heti szinten kelljen szembesülni. Nem tudom, hogy ez meggondolatlanság, hogy ez stratégia. Nem hinném, hogy stratégia lenne, mert azt azért át kell gondolni

– fejtette ki. Mint mondta, szerinte Edina már lezárta a házasságot, „pont és vége”. Azonban azt elismerte, hogy nem fordított kellő időt és energiát arra, hogy úgy kimutassa érzelmeit, ahogy Edina elvárta tőle. Mint mondta, a modell egy szeretetre éhes ember, viszont magát nem tartja annak.

Ő ilyen szuperszenzitív módon szeretetéhes és szeretetre vágyó, és elképesztő mód igényli a szeretetet. Én alapjában véve nem feltétlen voltam ilyen, de soha nem tudtam volna olyat csinálni, mint amit ő csinált velem az elmúlt pár hétben

– tette hozzá Csuti. Az RTL kamerái előtt egyébként legutóbb december 16-án adott interjút Kulcsár Edina és Csuti, közös vállalkozásuk sajtótájékoztatóján, amelyre egyébként G.w.M-et is meghívta Edina. Csuti elmondása szerint neki már ez a lépés is fura volt, ugyanis „voltak ott elegen”. Mivel a válás bejelentése és Edina új kapcsolatának nyilvánosságra hozása között igen rövid idő telt el, ezért sokakban felmerült az a kérdés, hogy harmadik fél vethetett-e véget a házasságuknak, ám Csuti erről nem akart nyilatkozni. Mint mondta, inkább továbblépne, ha hagynák neki, bár nem tudja, mennyire nyitott ilyen események után.

Hagyján, hogy ilyen események után, hogy lezárul egy korszak, és még egyébként heti szinten még kapom, de edz, az biztos. Az edzőterem a testemet, Edina és Márk aktivitása meg a lelkemet edzi azért szépen

– jelentette ki. Edina nemrég megjelent saját dalával kapcsolatban, amelynek szövegét egyébként G.w.M írta, Csuti hozzátette, meg is jegyezte nejének, hogy ez a dalszöveg a házasságuk megmentésében nem fog sokat segíteni. Ekkor derült ki, hogy a szöveget G.w.M írta. Csuti elmondása szerint ugyan a dalszöveg miatt nem volt jó számára hallgatni a dalt, de segített neki, és együtt gyakorolták. Hozzátette, minimális a kapcsolat közöttük, és csak a gyerekkel, illetve közös vállalkozásaikkal kapcsolatban kommunikálnak egymással. 

Szeretnék bízni a nőkben. Nyilván fontos, hogy azt az érzelmes oldalamat, ami egyébként bennem van, azt úgy tudjam kimutatni, hogy ne kövessem el még egyszer azt a hibát, amit egyébként – mondjuk – a mostani házasságomban elkövettem, hogy nem mutattam ki, nem úgy mutattam ki

– zárta Csuti, illetve elmondta, szerinte gyorsan pont fog kerülni a házasságuk végére, ebben nagy az egyetértés közöttük. 

Azonban nemcsak Csuti, hanem Edina újdonsült párja, G.w.M is megtörte a hallgatást, és a Story magazinnak nyilatkozott Edinával egyetemben az új románcról. Ahogy arról a pár már korábban beszámolt, először csak munkakapcsolat alakult ki közöttük, mivel G.w.M – Varga Márk – megkereste őt egy közös projekt miatt szeptemberben. A rapper, mivel nem volt meg neki a modell száma, pontosabban Csutit kereste fel az ötlettel, hogy Edina énekelhetne az egyik dalában – árulta el Edina a lapnak. 

A rapper arról is beszámolt, ugyan sokan azt hiszik, hogy már a közös számuk megjelenésekor forrhatott köztük a levegő, ám ezeket a felvetéseket tagadja. Sőt, azt is, hogy a dal egyáltalán Edináról szólna. 

Ez a közös dalunk felvezetése lett volna, de az most a fiókban van, kicsit pihen, tekintettel erre a felhajtásra. Így, utólag hallgatva, olyan, mintha konkrétan rólunk szólna. A hideg futkosott a hátunkon, amikor meghallgattuk először egyben

– fejtette ki a rapper, azonban a pár azt is megemlítette, ugyan nagyot szólt a közös daluk, de most igyekeznek a saját karrierjükre koncentrálni. Ebben pedig Edinának nagy segítségére van G.w.M, aki nemcsak a szerelme, hanem a producere is lett. Mint arról korábban Edina már beszámolt, nagy segítséget jelentett neki, amikor a rapperrel közelebbi viszonyba kerültek, hogy meghallgatta, így segített neki átvészelni a nehezebb időszakokat. A modell a Storynak azt is elmondta, egy karácsony körüli beszélgetésük alkalmával kezdték el érezni mindketten, hogy ez nem csak szimpla munkakapcsolat közöttük, hanem több annál. 

Igen, ott valami szikrázott körülöttünk, és minden érzés kitisztult

– erősítette meg a rapper, aki ekkor már nem volt együtt a feleségével, és nem is lakott otthon, ám Edina, tekintve, hogy a nyakukon voltak az ünnepek, hiába érezte már novemberben, hogy vége a házasságának, nem szerette volna ezzel elrontani az ünnepi hangulatot. Ám azt nagyon is érezte, hogy G.w.M lehet számára az igazi.

Egyszerűen azt éreztem, hogy Márkot nem engedhetem el. Hogy ő a mindig is várt szerelem, a mentsvár, akivel túlélhetek mindent 

– fejtette ki a modell. Mint a pár hozzátette, ők már korábban megsiratták a házasságuk végét, így teljesen megértik volt párjuk fájdalmát, azonban az egyiküknek sem tetszik, hogy a korábbi felek azt hiszik, Edina és G.w.M kapcsolata vetett véget mindkét házasságnak. Ugyanakkor ahogy Edina és Csuti, úgy a rapper és egykori párja is fontosnak tartja azt, hogy gyermekeik érdeke legyen az első. Egymás gyerekeivel egyébként még nem találkoztak, de úgy gondolják, ehhez amúgy is még idő kell. Sőt, Edina a lapnak arról is beszámolt, hogy egyelőre úgy érzi, nem akar több gyereket, ahogy G.w.M is megerősítette, hogy ilyen rövid idő után még nincs szó babaprojektről. 

Az egyik kedvenc idézetemben, amit magamra tetováltattam, minden kérdésre ott lapulhat a válasz: »Soha ne mondd, hogy soha!« De így, három hét után, azért még nincs szó babaprojektről, és semmi komolyabbról sem

– mondta a rapper, illetve Edina azt is hozzátette, biztos abban, hogy ugyanazt érzik, és együtt szeretnének megöregedni. Mint kifejtette, az is nagy visszaigazolás a számára, hogy nem csupán az anyukájától, de a barátaitól is azt hallja, hogy jó végre ennyire felszabadultnak látni őt. Erre pedig G.w.M is csak helyeselni tudott, mivel ő is ugyanezt tapasztalja a környezetében.

„Úgy viselkednek velünk, mintha embert öltünk volna, pedig »csak« szerelmesek vagyunk… Nagyon hasonlóak vagyunk, és életemben most először érzem azt, hogy saját magamat adhatom, mert nem vagyok valakinek se túl sok, se túl kevés. Úgy szeret, ahogy vagyok” – vallotta be Edina, aki még arra is emlékszik, hogy volt olyan eset, amikor zokogott, és G.w.M telefonon keresztül, videóhívásban próbálta őt megvigasztalni.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Hírek