Kiderült, mennyi gyerektartással tartozik Hódi Pamelának Berki Krisztián

DSC9799
2022.02.08. 07:19

Másfél év után született jogerős ítélet Tóth-Hódi Pamela és Berki Krisztián ügyében. Korábban közös gyermekük elhelyezése miatt fordultak bírósághoz, mivel sokáig nem tudtak megállapodni abban, hogy a kislány hol és mennyi időt töltsön.

Tóth-Hódi Pamela bíróságon kívül próbált megegyezni a korábbi sportvezetővel, 2020-ban sikerült is megállapodniuk, Berki Krisztián viszont akkor még azelőtt visszalépett, hogy a bíróság érvényesíthette volna azt.

A mostani határozat szerint Berki Krisztiánnak havonta 80 ezer forint gyerektartást kell majd fizetnie korábbi párjának, az elmaradt tartásdíj miatt pedig 1,39 millió forintot is át kell utalnia, amelyet a Blikk információi szerint még nem tett meg.

Nem akartam bíróságra menni, próbáltam ezt elkerülni, és normálisan, egymás közt rendezni a helyzetet. Egyszer már meg is egyeztünk, de amikor már a bíróságon voltunk, Krisztián váratlanul visszalépett, ennek okát sosem indokolta meg, ezzel nem hagyva más megoldást, mint hogy kénytelen voltam beleállni a pereskedésbe, amelynek mostanra lett meg az eredménye

– nyilatkozta a Blikknek Hódi Pamela, aki elmondta: most már boldog és nyugodt, ugyanis a bíróság egyértelműen kimondja, hogy egy szülőnek milyen kötelezettségeket és szabályokat kell betartania.

A mi esetünkben különösen fontos volt a szabályok bevezetése, mivel rengeteg konfliktusunk adódott abból, hogy a másik fél nem tartotta magát a korábban megbeszéltekhez. Az elmúlt másfél év fizikálisan, lelkileg és anyagilag sem volt egyszerű, örülök, hogy végre lezárult

– fejtette ki a Blikknek Berki Krisztián korábbi párja.

(Borítókép: Kaszás Tamás / Index)