Csuti szerint G.w.M nélkül is tönkrement volna a házassága Kulcsár Edinával

2022.02.08. 09:36

„Ennek a házasságnak akkor is vége lett volna, ha nincs Márk. Edinával próbáljuk az összes kérdéses ügyünket békében lezárni, a gyermekeink érdekeit és lelki egészségüket tartva szem előtt” – mondta Szabó András Csuti arról, hogy érzi magát az elmúlt hetek nehézségei után.

Az üzletember elmondta, hogy már sokkal jobban van, és igyekszik a munkájába fektetni az energiáját. Elmondása szerint sokat gondolkodott az elmúlt időszakban, és már látja, miben hibázott a házasságukban.

Visszacsinálni már nem tudom, de mindketten arra törekszünk, hogy a legjobbat hozzuk ki a jelenlegi helyzetből. Már látom a fényt az alagút végén, és egyébként sem engedhetem meg magamnak, hogy elengedjem magamat

– idézi Szabó Andrást a Metropol cikke alapján a Ripost.

Mint arról korábban az Index is beszámolt, Kulcsár Edina és Szabó András január 14-én jelentette be közösségi oldalán, hogy nem sikerült megmenteni a kapcsolatukat, ezért elválnak. Nem sokkal később az egykori magyar szépségkirálynő bejelentette, hogy egy párt alkot az ismert rapperrel, a G.w.M-ként ismert Varga Márkkal.