Nagyot húzott a márciusban érkező HBO Max

SpiderMan
2022.02.10. 17:00
Újabb kasszasikerek landolnak a március 8-án induló streamingplatformon, miután a WarnerMedia megegyezett a Sony Pictures Televisionnel. Többek között érkezik a Pókember: Nincs hazaút és az Uncharted is.

A Sony Pictures Television és a WarnerMedia bejelentette, hogy Közép-Kelet-Európára is kiterjeszti együttműködését, amelynek értelmében a régióban a Sony Pictures Entertainment (SPE) hamarosan érkező filmkínálatának egyes címei kizárólag az HBO csatornáin, illetve az HBO Max streamingfelületén válnak nézhetővé.

A válogatás az SPE legnagyobb és legjobban várt kasszasikereit tartalmazza, köztük

  • a Venom 2. – Vérontó,
  • a Szellemirtók – Az örökség,
  • az Uncharted,
  • a Morbius
  • és a Pókember: Nincs hazaút című filmeket.

Közleményük szerint a kínálat részét képezi továbbá a Karácsonyi meglepi, A törött szívek múzeuma, a Monster Hunter – Szörnybirodalom és Az apa. Emellett számos cím érkezik a legnépszerűbb SPE-franchise-ok közül, többek között a Hotel Transylvania-sorozat, a Nyúl Péter és a Nyúl Péter 2. – Nyúlcipő, a Pókember: Hazatérés, a Pókember: Irány a Pókverzum!, A csodálatos Pókember 1. és 2. és a Jumanji – Vár a dzsungel.

Az HBO Max március 8-án váltja le az HBO GO-t a régiónkban. Az új streamingplatform egyetlen felületen gyűjti össze a Warner Bros., az HBO, a DC, a Cartoon Network, valamint a Max Originals kínálatát, és a mozis bemutatók után 45 nappal teszi elérhetővé a legújabb filmeket. Egyebek mellett érkezik majd a Mátrix: Feltámadások, a Dűne, a Richard király, A maffiózók előzményfilmje, A maffia szentjei és a Tom és Jerry

Az HBO Max többek között bizonyos Samsung- és LG-okostévéken, valamint Android-TV-platformon, streamingeszközökön (Apple TV 4K és Google Chromecast), játékkonzolokon (PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One és Xbox Series X|S), mobilokon és táblagépeken (iPhone, iPad, iPod Touch és Android) lesz elérhető, valamint online a http://www.hbomax.com oldalon.

Az új streamingplatform előfizetési díjairól itt írtunk.

(Borítókép: A Pókember: Nincs hazaút című film. Fotó: HBO Max / Sony Pictures Television)