Babicsek Bernát elvesztése után újra színpadra áll közös előadásukkal Pokorny Lia

BP-1201
2022.02.18. 17:44

Ugyan az elhunyt zenész-színészt egy másik harmonikás helyettesíti majd a LIAison című előadásban, ám a barátját a mai napig gyászoló Pokorny elárulta, Babicsek emléke tovább él majd a műsorban.

„Egy rendkívüli tiszta és szép dolog született meg kettőnk között a színpadon, amelynek az erejét és az emlékét tovább szeretném vinni”

– mesélte könnyek között az RTL Reggeliben a színésznő. „Teszem ezt azért is, mert számomra a színészet szolgálat. Kaptam egy képességet, amellyel valamilyen módon tudok kommunikálni olyan élethelyzetekről, érzésekről, amelyek sokunkat érintenek és foglalkoztatnak. Ezáltal talán segíthetek másnak is hasonló helyzeteket feldolgozni, átvészelni.”

Az előadás minden pillanata Babicsekre emlékezteti, úgy érzi, a színpadra vitt történetek is jól megmutatják, milyen ember volt az elveszített kolléga. 

Az est – bár szívfacsaróan, mégis – könnyeden és humorosan mesél az emberi kapcsolatokról vagy akár azok elengedéséről. Bernát a színpadon egy személyben hitelesen testesítette meg az összes férfit, akiről énekelek

– nyilatkozta a Blikknek

Mint arról az Index is beszámolt, Babicsek Bernát tragikus körülmények között, még január elején vesztette életét. A több népszerű sorozatban, a Barátok köztben és a Jóban Rosszban-ban is feltűnő harmonikás-színész rendszeresen színpadra lépett Pokorny Liával a Central Színházban, akivel a kezdeti kollegális viszony hamar szoros barátsággá alakult.

„Vannak, akik szerint férfi és nő között nem lehet barátság, de köztünk az volt. Rövid ideig tartott, de hamar mindketten bizalmunkba fogadtuk a másikat. Minden olyan magától értetődő volt Bernáttal”

– folytatta a lapnak Pokorny, aki örül, hogy mindenki a darab folytatására buzdította. „Nagyon megnyugtató számomra, hogy a szerettei, közeli barátai is megerősítettek abban, hogy mindenképpen tovább kell vinni a LIAisont.”

(Borítókép: Bodnár Patrícia / Index)

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport