Eldurvult a buli, Rubint Rékáékat kitiltották a füredi luxushotelből

2022.02.23. 11:26
Botrányba fulladt a farsangi mulatság Rubint Réka balatoni Alakreform-táborában a múlt hétvégén, ami miatt a hotel vezetősége nem látja többé szívesen a szállodában a fitneszgurut és rendezvényeit.

A Balaton-parti luxusszállodában tartott alakformáló tábor zárásaként a beszámolók szerint fergeteges retró bulit szervezett Rubint Réka, amire több sztárfellépőt is meghívott. Az önfeledt bulizás azonban nem mindenkinek nyerte el a tetszését.

Egy, a parti ideje alatt szintén a hotelben megszálló vendég felháborodottan mesélt az estéről, amelyen először mindenki kulturáltan viselkedett, de a végére már nemcsak a táncparketten folyt a mulatság, hanem a térelválasztó elemeken is táncoltak a hangoskodó, ordibáló vendégek. 

A társaság undorítóan viselkedett, zajongott, üvöltözött, tönkretette az estét, amelyért egy vagyont fizettem. Amikor ezt szóvá tettem a fizetésnél, csak makogtak… A tábor résztvevőit és a szervező házaspárt nem minősíteném, megtették ezt maguk, de ahogy a szálloda kezelte az ügyet, az kritikán aluli

– mesélte felháborodottan az egyik vendég a Blikknek, míg egy másik szerint ők ugyan a mulatságtól távol maradtak, a táborozók sokáig kiabáltak a folyosókon, ezzel megzavarva az ő pihenésüket. 

Az ereszd el a hajam nem maradt következmények nélkül, a Hotel Füred Spa & Conference a közösségi oldalán kért bocsánatot a vendégektől a parti másnapján, és közölte, a jövőben sem Rubint Rékáékat, sem hasonló rendezvényeket nem engednek a szálloda falai közé.

A farsangi buli kapcsán a kitiltott fitneszguru is megszólalt, aki már nyolcadik alkalommal szervezte ebbe a hotelbe a táborát. Rubint Réka úgy gondolja, hogy a vendégek és a hotel fújta fel ennyire az ügyet, ő nem érzi magát felelősnek az elszabadult partizókért.

Nekem semmi szégyellnivalóm nincs, nem hibáztam. Teljesítettem, amit vállaltam, odavittem 200 embert, akik nem kevés pénzt hagytak ott. A szállóvendégeknek még azt is megengedtük, hogy a bulira ingyen bejöjjenek, és élvezhessék sztár­fellépőink, Csepregi Éva és Nótár Mary előadását

– magyarázta Rubint Réka a lapnak, aki szerint nem az ő hibája, hogy a hotel nem biztosított a számukra a vendégektől elkülönített helyet. Hozzátette azt is, sajnálja, ha bárki pihenését elrontotta, de tanult az esetből, legközelebb csak olyan helyre mennek, ahol az egész szállodát ők veszik ki.

Rubint Réka egyébként korábban több fotót is megosztott a füredi buliról.