Mel Gibson egy balatoni pincészetben borozott

2022.02.23. 19:10
Mel Gibson előbb Budapesten, majd a Balatonnál tűnt fel, ahol betért egy pincészetbe, és ha már ott volt, meg is kóstolta, milyen a magyar bor.

A budapesti látogatásról a naphire.hu egyik olvasója számolt be. A színész vélhetően a John Wick előzménysorozata, a The Continental forgatása miatt tartózkodott a fővárosban néhány nappal ezelőtt.

Sokáig azonban nem ült egy helyben, Budapest után ugyanis a Balaton felé vette az irányt, és még egy pincészetet is meglátogatott a Balaton-felvidéken.

Teljesen váratlanul ért mindenkit a látogatása. Nem számítottunk az érkezésére, de nagyon örültünk neki

– mondta Jásdi István tulajdonos a Blikknek, hozzátéve, hogy ő nem tartózkodott az üzletben, de a kollégái szerint rendkívül közvetlen volt a 66 éves színész. Nagyjából egy órán keresztül beszélgetett velük, sőt még közös fotót készíthettek Mel Gibsonnal, aki a családjával ment a Jásdi Borteraszra.

A rettenthetetlen című filmért két Oscar-díjat – A legjobb film és A legjobb rendező – is bezsebelő színész nem szólt előre senkinek az érkezéséről, a látogatás teljesen privát volt, a családjával és egy sofőrrel érkezett.

A tulajdonos szerint végigkóstolta a borokat, beszélgetett, majd tekintélyes mennyiségben bevásárolt a borokból.

(Blikk)