18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Michael Jackson lánya az apja nyomdokaiba lép, a halálról énekel új albumán

GettyImages-1165656442
2022.02.24. 06:11

Idén már 13 éve lesz annak, hogy elhunyt a pop királya, Michael Jackson, aki három gyermeket hagyott hátra. Köztük Paris-Michael Katherine Jacksont, azaz Paris Jacksont, aki élete folyamán megjárta már a poklot, holott még csak 23 éves. Csupán 11 éves volt, amikor elvesztette édesapját, amit talán még mára sem tudott teljesen feldolgozni.

Apjához hűen Paris is belevetette magát a zenélés világába, még 2020-ban megjelentetett egy albumot, ami közel sem volt olyan sikeres, mint Michael Jackson bármelyik lemeze. Azonban nem adta fel, újabb albumon kezdett el dolgozni, aminek néhány dalát egy aspeni hotelben megrendezett kisebb fellépésén adta elő. Családias volt a légkör, így Paris arról is beszámolt a közönségnek, hogyan születnek a dalai. Mint mondta, többek között egy szakításáról is írt, ugyanis egyik korábbi párja pont Valentin-napon dobta ki. Kifejtette azt is, hogy nem tud olyan szerelmes dalokat írni, mint más előadók, mivel túlságosan elöntik az érzelmek.

Nem írok vidám dalokat. Amikor szerelmes dalnak látok neki, általában a végén már arról írok, hogy épp haldoklom

– mondta a koncerten Paris.

Nehéz évek vannak mögötte

Paris Jackson élete az elmúlt években kicsit sem volt könnyűnek mondható. 15 éves korában már drogfüggő volt és többször is öngyilkosságot kísérelt meg, ezért egy olyan iskolában kezdett tanulni, ahol nagy hangsúlyt fektettek a terápiára, hogy kezeljék a depresszióját. Később azonban beszámolt róla, hogy abban a két évben, amíg az intézményben tanult, bántalmazták. Hozzátette, ezt követően poszttraumás stressz szindrómával diagnosztizálták, rémálmai voltak, ahogy azzal is gondja akadt, hogy megbízzon másokban. 

Bár 2019-ben szintén szárnyra kelt egy olyan híresztelés miszerint öngyilkosságot kísérelt meg, felvágta az ereit a csuklóján, majd kórházba került, ám a felreppent pletykát Paris tagadta, és elküldte melegebb éghajlatra a TMZ-t, amiért ezt terjesztették.

Paris 2021-ben azonban egy interjút adott Will Smith lányának, Willow-nak, amelyben tiszta vizet öntött a pohárba és bővebben számolt be az elmúlt évek megpróbáltatásairól. Mint kifejtette, sokan bűntudatot éreznek, amiért öngyilkosságot kíséreltek meg, de ő nem mindig volt így vele. 

Volt idő, amikor bűntudatot éreztem, meg olyan is, amikor dühös voltam, hogy nem sikerült. Azonban néhány év távlatából már azt tudom mondani, hálás vagyok, hogy nem jött össze. Jobbra fordultak a dolgok

– jelentette ki Paris, majd így folytatta: 

Nagyon nehéz volt, mivel minden nap azt mondták nekem, öljem meg magam. Depressziós voltam.

Mint kifejtette, minden egyes sikertelen öngyilkossági kísérletekor azt érezte, nem most jött el az ő ideje, ám szerencsére azóta már javult a mentális egészsége. Hozzátette, volt egy érzelmileg nagyon megterhelő estéje, amikor sok régi emlék előjött benne, ekkor határozta el, hogy imádkozni fog, illetve a tükör előtt állva próbál lelket önteni magába. Ez volt az a pillanat, amikor 10 év után először tudott szeretettel állni önmagához. Elmondta, hosszú időbe telt, amíg eljutott idáig, ám még mindig nem tudja kijelenteni, hogy teljesen békében lenne önmagával. 

Sőt, még mindig poszttraumás stressz szindrómával küzd és továbbra is terápiára van szüksége, mivel hangokat hallucinál és paranoiában szenved. Hozzátette, kamerakattogást szokott képzelni, de a szorongást más zajok is előhozhatják.

Meghallom egy szemeteszsák zsizsegését, összerándulok és pánikba esem

– mondta, illetve azt is kifejtette, hogy az egész életére hatással van a poszttraumás stressz szindróma, aminek következtében nappal a házból sem akar kimenni.

(Via TMZ, USA Today)

(Paris Jackson 2019. augusztus 1-jén. Fotó: Axelle / Bauer-Griffin / FilmMagic)

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport