Aggasztó hírek érkeztek Deák Bill Gyuláról

D  TT20210822006
2022.03.12. 07:13

Hiába várta a pénteket Deák Bill Gyula, nem tudott elmenni a Pesti Vigadóba, hogy személyesen vegye át a Magyar Érdemrend Tisztikeresztjét. Ő lett volna az egyetlen előadóművész, aki részesülhet a rangos elismerésben a főigazgatók és sportvezetők között a pénteki ceremónián. 

A Bors információi szerint  Deák Bill már kikészítette az öltönyét és a hozzá illő nyakkendőjét, amikor ágynak döntötte a 39 fokos láz.

– Úgy vártam ezt a napot, mint egy kisgyerek. Egyszerűen nem hiszem el, hogy ilyen peches vagyok… A kitüntetést természetesen utólag majd megkapom, és nagyon fogok neki örülni, de nagyon jó lett volna a Pesti Vigadóban, ünnepélyes keretek között Kásler miniszter úrtól átvenni.  Így alakult… Most egy pár percig kiörömködöm magam, aztán arra összpontosítok, hogy meggyógyuljak. Köszönöm azoknak, akik a távollétemben is megtapsoltak – mondta a lapnak nyilatkozva a zenész, aki boldogan újságolta feleségének, hogy nem énekesként, hanem előadóművészként nevezték.

A díjazottakkal részletesebben is foglalkoztunk ebben a cikkünkben.

(Borítókép: Deák Bill Gyula bluesénekes koncertje a Szent István-napi rendezvénysorozathoz kapcsolódó Retro Bulin a Tabánban 2021. augusztus 22-én. Fotó: Kovács Attila / MTI)