18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Járai Máté a biszexualitásáról: Számomra nincs férfi és nő, ember van

2022.03.12. 16:09
Hálószobatitkait is feltárta Hajdú Péter műsorában a Jászai Mari-díjas színész, akiről korábban már kiderült, hogy nyitott házasságban él a párjával. Járai Máté most részletesen elmondta, hogy az ő esetükben ez mit is jelent pontosan.

A Jászai Mari-díjas színész először az RTL Klub Nyerő páros című műsorában vallott arról, hogy párjával, Kírával nyitott házasságban élnek. Az Összezárva Hajdú Péterrel című műsor pénteki adásában bővebben is beszélt erről, olyan magánéleti titkokat megosztva, amelyekről korábban nem nyilatkozott. A műsor előzeteséből már kiderült, hogy a színész első szexuális élménye egy férfival volt, 15 éves korában pedig azzal állt a szülei elé, hogy azt gondolja magáról, meleg.

Az adásból most több részlet is felkerült a YouTube-ra, és az egyikben Járai Máté egyértelművé tette, hogy biszexuális. Mint elmondta, párjával több társkereső oldalon is fenn voltak, nőket és férfiakat keresve külön-külön, illetve párokat, akik csatlakoznának másokhoz. 

Kíra nem keresett nőt. Engem nagyon izgatott ebben az egészben az a fajta felfedezés, ami szexuálisan érdekes lehet. Hogy én mennyire vagyok nyitott dolgokra. És kiderült, hogy igen, bizonyos dolgokra nyitott vagyok, sokkal szélesebb körben vagy színesebben, mint ahogy azt mások teszik

– mondta Járai Máté. Hajdú Péter kérdésére, hogy ugye ezt hívják biszexualitásnak, a színész igennel felelt. Hozzátette azt is, hogy ezt már Kíra előtt is felfedezte magában, számára ez nem volt kérdés soha. 

Azt kell tudni, hogy én sokszor nem kerestem ezeket a lehetőségeket, hanem adódtak. Olyan szempontból, hogy mit tudom én, a Kírával felmentünk egy társkereső oldalra, ahol kiderült, hogy nagyon szívesen csatlakozik egy fiú, aki mondjuk nemcsak a lány örömére tesz, hanem mondjuk a fiú örömére is. És ez az egész egy kicsit ilyen izgi

– magyarázta a színész, aki szerint ez Kírának is tetszett. Hozzátette azt is, benne van egyfajta teljesítménykényszer, és iszonyatosan nehezen oldódik fel ezekben a helyzetekben. De mivel az életben a szexualitás egy örömforrás, úgy van vele, ha ezzel senkinek sem árt, nem akarja megfosztani magát ettől, ugyanakkor mégsem tud elég szabad lenni benne. 

Az adás megjelenése után Járai Máté az Instagram-oldalán magyarázta meg, miért tárta fel a nagy nyilvánosságnak a magánéleti titkait. 

Ha elmondom ŐSZINTÉN, akkor azt mondják, »magánügy«, ha nem beszélek róla, akkor meg azt: »hazudik«, tehát nem dönthetek jól, én mégis megpróbáltam: maximális őszinteséggel beszéltem az életem minden területéről. Hiszem, hogy közszereplőként vannak kötelességeim! Én lennék a legboldogabb, ha ez nem lenne téma, de amíg ezért megbélyegeznek, kirekesztenek embereket, ki kell állnom, mert akkor a következőnek egy fokkal könnyebb lesz!

– kezdte bejegyzésében a színész, hangsúlyozva, kiáll a nyilvánosság elé, pont úgy, ahogy annak idején a szülei elé – csak ugye azóta történt egy fordulat, beleszeretett valakibe, aki történetesen egy lány volt. Kírával 23 éve vannak együtt, és Járai Máté állítja, ő az élete legfontosabb szereplője.

Arra is rámutatott, hogy minden nehézség megtanította valamire, a szülei alkoholizmusa a toleranciára és arra, hogy csak magára számíthat, a 2019-es összeomlása arra, ha nem önazonos, a teste beteggé teszi, a nyitott házassága pedig arra, hogy létezik feltétel nélküli szeretet, hogy az teszi boldoggá, ha a másik felének semmiről nem kell lemondania miatta. Mindemellett a biszexualitása is megtanította valami fontos dologra, mégpedig arra, hogy 

számára nincs NŐ és FÉRFI, EMBER van!

Bejegyzése végén Járai Máté köszönetet mondott mindenkinek, aki vele maradt, és kijelentette, aki nem tudja őt tolerálni és elfogadni, ahhoz nincs köze.

Nagyon rövid az élet, de ha ÖNAZONOS vagy, sokkal kevesebb lesz benned a düh és a fájdalom, boldogabb leszel... az pedig MINDENKINEK jár!

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport