18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Bizarr hálószobatitkok: Tom Jonesnak is vannak furcsa szokásai

K EPA20190429004
2022.03.20. 20:17
Bár a legtöbb híresség igyekszik óvni a magánéletét, ám még így is ki szoktak tudódni olyan információk, amelyek talán nem a legjobb színben tüntetik fel őket. Pláne, ha a szexuális életükről van szó.

Ritka alkalmak egyike, amikor a hírességek őszintén beszélnek a szexuális életükről, mivel pontosan tudják, hogy már másnap címlapra kerülnének, és nem feltétlen jönnének ki jól belőle. Az egyes interjúk alkalmával elejtett hálószobatitkoknak köszönhetően pedig könnyen a nyilvánosság kereszttüzébe kerülhetnek, amit nem túl meglepő módon a legtöbb sztár inkább igyekszik elkerülni. 

Ám még így is vannak olyan ismert személyek, akik a következményekkel mit sem törődve tettek olyan kijelentéseket szexuális életükkel kapcsolatban, amik könnyedén beárnyékolhatták volna az adott híresség karrierét – írja a The Sun.

A 81 éves énekesnek, Tom Jonesnak például elég szokatlan rituáléja van szex előtt. Mint arról egy 2015-ös interjúban beszámolt, szájvízbe mártja a nemi szervét hancúrozás előtt.

Listerine-t használok, hogy odalent minden olyan steril legyen, mint egy sebész műtét előtt. Ez egy jó módszer erre

– jelentette ki akkor a zenész

Ám nála sokkal bevállalósabb napjaink egyik legnépszerűbb modellje, Cara Delevingne, aki egy 2016-os interjúban vallotta be büszkén, hogy a Mile High Club tagja. A Mile High Club egyébként egy szlengkifejezés, amely azon emberekre vonatkozik, akik szexeltek már repülőn.  

Sokat szexeltem repülőn, de engem mindig elkaptak. Nagyon nehéz úgy csinálni, hogy ne kapjanak el 

– emlékezett vissza  Delevingne, illetve azt is hozzátette, hogy egyszer épp a székében ülve hancúrozott partnerével a gépen, ám egy férfi elkezdte nézni őket. Végül beárulták az egyik légiutas-kísérőnek, hogy bámulja őket, és tudna-e tenni valamit az ügyben, hogy befejezze.

Több száz vibrátor, orális szex egy naranccsal

Az amerikai színésznő, Jenny McCarthy – aki pályafutása kezdetén a Playboy magazin címlapján szerepelt meztelenül – egy Howard Sternnek adott interjúban ismerte el, hogy 400 vibrátort használt már el. Bár akkori állítása szerint már parkolópályára tette a készülékeket, mivel nincs rájuk szüksége, de nagyon „hasznosnak” találta őket.

Tapasztalat híján a női magazinokhoz fordult segítségért a tévés Jonathan Ross is, aki jelenleg a brit Álarcos énekes zsűrijének tagja. Mint arról beszámolt, 17 éves kora előtt még csak nem is csókolt meg egy lányt sem, ám egy lapban olvasott egy cikket arról, egy nő hogyan taníthatja meg a párját arra, hogy jobb legyen az orális szexben. 

Hámozz meg egy narancsot, szedd ki a közepét is, majd dugd bele a nyelved 

– állt az utasításban, így Ross úgy gondolta, mindenképp ki kell próbálnia. Egy másik próbálkozásával azonban nem járt sikerrel.

Azt olvastam, porszívóval lehet a legjobban érzékeltetni, milyen, amikor egy nő részesít orális szexben egy férfit, de nagyon kellemetlen élmény volt, ami valószínűleg senkinek nem élvezetes

– fejtette ki a tévés. 

Kellemetlen élményben volt része a Clarissa és a Sabrina, a tiniboszorkány című sorozatok sztárjának, Melissa Joan Hartnak is, akit egy reptéren tartóztattak fel, mert szexjátékszer volt a poggyászában. 

Sok nő dolgozott keményen azért, hogy kivívja nekünk a szexuális szabadságjogokat – és ezt egyetlen repülőtéri alkalmazott sem veheti el tőlünk

– mondta akkor.

(Borítókép: Tom Jones walesi énekes fellép a Stagecoach countryzene-fesztiválon a kaliforniai Indióban 2019. április 28-án. Fotó: Etienne Laurent / MTI / EPA )

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport