Fia szakítása miatt Victoria Beckham még a barátnőjét is dobná

AH74U-highres
2022.03.21. 07:36
Akár a barátnőjével is megszakítana minden kapcsolatot az ex-Spice Girl, miután legkisebb fia, Cruz és a jóbarát lánya szakítottak egymással. Victoria Beckham számára a család az első, így nem okozna számára komoly áldozatot még ez sem, ha fia megkérné rá.

Egyik szakítás sem ér véget egyszerűen, hiszen a különválást nemcsak maga a két érintett, hanem közvetlen környezetük, barátjaik és családjaik is bánhatják. Nincs ez másképp David Beckhaméknél sem, ugyanis az angol focilegenda és Victoria Beckham legkisebb fiúgyermeke, a 17 éves Cruz Beckham szakított barátnőjével, a 15 esztendős Bliss Chapmannel, amit azonban nem a csalódott fiú bánhat leginkább. 

Mint jó édesanya, a divattervező is aggodalmát fejezte ki a szerelemi csalódást átélő fia miatt, Victoria Beckham azonban több szálon érintett a szakításban, ugyanis az exbarátnő nem más, mint édesanyja jóbarátjának, Rosemary Fergusonnak a lánya. A két fiatal szüleiknek köszönhetően ismerte meg egymást és kezdett randizni is, a tinédzserszerelem 18 hónapig tartott. 

Az édesanyák közeli kapcsolata ellenére Victoria egyértelműen fiát helyezi előtérbe, és ha a legkisebb fia arra kéri, ő hajlandó minden kapcsolatot megszakítani a jóbaráttal is.

Victoria mindig a családját helyezi az első helyre. Emiatt nem is kellemetlen a mostani szituáció közte és Rosemary között, de ha Cruz arra kéri, hogy szakítson meg minden kapcsolatot a barátnőjével, ő szó nélkül megteszi

– nyilatkozta az OK! magazinnak a Beckham család egyik barátja. 

A forrás szerint azonban szó sem lesz ilyenről, hiszen Cruz Beckham sosem kérné ilyesmire édesanyját. 

Barátok maradnak. Ha bármi is változni fog, az Victoria döntése lesz. Cruz egy igazán kedves és szerethető srác, sosem kérné ilyesmire az édesanyját, aki ettől függetlenül szépen lassan természetesen a fia oldalára fog állni

– fűzte hozzá a barát, aki szerint Victoria rendkívül jó viszonyt ápolt a fiú barátnőjével is, emiatt még nehezebb számára ez a szakítás. 

A legkisebb Beckham fiú testvéreihez és édesapjához hasonlóan futballistának készült, azonban végül Victoria Beckham szenvedélyéhez, a zenéhez került közelebb. Jelenleg karrierje beindításán és saját dalok kiadásán dolgozik, amelyek között a szakítás miatt vélhetően több érzelmes dal is megjelenhet majd. 

(Borítókép: Victoria Beckham 2016-ban. Fotó: Valery HACHE / AFP)