Legyőzte a rák a 24 éves TikTok-sztárt

2022.04.01. 08:20
Meghalt Francesco LoPresti, akinél nagyon fiatalon, 17 évesen diagnosztizáltak hererákot.

A népszerű tartalomkészítő – aki több mint 700 ezer követővel büszkélkedhetett – március 21-én, hétfőn halt meg, miután kórházba került. A hírt Francesco LoPresti barátnője, a szintén TikTok-sztár Kaitlin Reagan közölte a videómegosztó portálon szerdán – írja a New York Post.

Nagyon nehéz volt elkészíteni ezt a videót. Ezért is tartott ilyen sokáig… Egy hete, hogy már nincs velünk. De ti megérdemlitek, hogy tudjátok, hogy nagyon szeretett titeket, és szeretett mindent, amit tettetek érte, hogy néztétek a videóinkat és velünk voltatok. És ezt köszönöm

– mondta Kaitlin Reagan a hárommillió követőjének.

Bejegyzésében hozzátette: „Feltétel nélkül szeretlek, és annyira összetörtnek érzem magam… Te és én a világ ellen örökre. Köszönöm ezt az igaz szerelmi történetet.”

@kaitlin_reagan @cescolopresti ♬ original sound - Kaitlin_Reagan

A korábban nagyon termékeny tartalomkészítő idén mindössze két videót osztott meg, melyekben soványnak és sápadtnak látszott. A legutolsó videójában sapkát viselt, hogy eltakarja a kemoterápiás kezeléseket követő hajhullását.

Négy nappal Francesco LoPresti halála előtt Kaitlin Reagan a fiú szüleivel együtt szerepelt egy videóban, amelyben elmondták, hogy a tiktokker állapota a hónap elején rosszabbra fordult és kórházba szállították. Majd arra kérték a követőiket, hogy imádkozzanak a súlyosan beteg fiúért.

A pár honlapja szerint Francesco LoPresti és Kaitlin Reagan 2013-ban jöttek össze, két évvel azután, hogy LoPrestinél 17 évesen hármas stádiumú hererákot diagnosztizáltak. A rák ezt követően több daganatba metasztatizálódott a nyirokcsomók, a nyak, a máj, a gerincvelő és a jobb csípő körül.