Will Smith ezt az útravalót kapta Denzel Washingtontól a pofonosztás után

327G3R2-highres
2022.04.02. 16:57
Will Smitht ketten is próbálták nyugtatni az Oscar-gálán, miután visszatért a helyére a színpadon Chris Rocknak lekevert pofon után.

Ahogy arról már beszámoltunk, nagy perpatvar alakult ki az idei Oscar-gálán, miután Will Smith magából kikelve felrongyolt a színpadra, majd egy óriásit lekevert Chris Rocknak. A standupos bűne az volt, hogy Smith felesége, Jada Pinkett Smith betegségével kezdett el viccelődni, ami különösen kiakasztotta a színészt. Ám Smith a pofonnál még nem állt meg, mivel miután újra elfoglalta helyét a közönség sorában, onnan kezdett el magyarázni Rocknak, aki valószínűleg még azóta is egy helyben pörög, akkora pofont kapott. 

A színészt – aki Oscar-díjat is kapott a legjobb színész kategóriában – az ominózus esetet követően több híresség is megpróbálta nyugtatni a közönség soraiban. Köztük a már többszörös Oscar-nyertes Denzel Washington, valamint Tyler Perry, akiket szintén megdöbbentett, amit láttak. Nehéz volt eldönteni, hogy pusztán vicceltek vagy sem, bár a Smith arcán látható düh igen árulkodó volt.

A történtek után nem sokkal kapta meg Smith az első Oscar-díját, majd a köszönőbeszédében egyből bocsánatot is kért a történtekért – ahogy azóta már több ízben is megtette –, továbbá azt is elárulta, mit mondott neki Denzel Washington az után, hogy Rock felpofozását követően lejött a színpadról.

A legszebb pillanataidban légy különösen óvatos, mert akkor próbál az ördög megkörnyékezni igazán

– mondta Denzel Washington a színésznek, bár kétségtelen, hogy ekkor már túl késő volt, mivel megtörtént a baj, ami Will Smith karrierjét akár egy életre alááshatja.

(Independent)

(Borítókép:  Will Smith a 94. Oscar-gálán 2022. március 27-én. Fotó:  Angela Weiss / Afp)