Csuti megmutatta új szerelmét, ő lépett Kulcsár Edina helyébe

2022.04.05. 17:53
Nem rejtegeti tovább, megmutatta új párját a Kulcsár Edinától különvált Szabó András Csuti. Ugyan még nagyon az elején jár új szerelmével a kapcsolatuk, az üzletember rendkívül boldognak érzi magát.

Nem sokkal a RTL Klub reggeli műsorában tett váratlan bejelentése után saját maga, Szabó András mutatta meg új barátnőjét a közösségi oldalán.

A titokzatos nő személyét továbbra sem fedte fel az üzletember, bejegyzésében elárulta: még csak ismerkedési fázisban tartanak, de nagyon jól érzik magukat együtt.

Úristen, ki ez a lány, sőt még a haját is vitte a szél Madridban, mert kellően szeles volt az időjárás. Igen, vele voltam Spanyolországban! Hogy hol tartunk? Az elején, jól érezzük magunkat, ismerkedünk. Jelenleg béke van, és nyugalom, kérlek, ezt hagyjátok is meg nekünk. Millió puszi mindenkinek

– írta bejegyzésében Csuti, aki a kép tanúsága szerint valóban túltette magát az elváláson Kulcsár Edinával.


Ahogyan arról az Index is beszámolt, Csuti Kulcsár Edinától való válását követően újra szerelmes, újdonsült párjával pedig már a kapcsolatuk elején Spanyolországba utaztak, hogy közelebb kerülhessenek egymáshoz.

Szerintem nem kell ahhoz nagyon sok mindennek történnie, hogy Madridba repüljön az ember, két-három napra el lehet menni egy ismerkedési fázisban is valakivel. Nyilván nem business trip volt, valaki készítette ezeket a fotókat. Madridban egy fokkal egyszerűbb kézen fogva sétálni, mint Budapesten

– vélekedett az RTL Klub műsorában az üzletember, aki két gyermeket nevel Kulcsár Edinával közösen.