Ambrus Attila többé nem viszkis, megszabadult káros függőségétől

06-ambrus attila-151124-IMG 2186
2022.04.06. 13:04
A mindenki által csak Viszkisként ismert Ambrus Attila komoly elhatározásra jutott, a jövőben szeretne mindennemű alkoholtól megszabadulni, így whiskyzni sem fog többé az elképesztően népszerű rabló.


Ahogyan arról korábban az Index is beszámolt, Ambrus Attila a demencia tüneteivel küzd, így amikor iszik, szinte teljes a képszakadás számára. Emiatt most arra az elhatározásra jutott, hogy soha többet nem nyúl alkoholhoz. 

Régen nagyon sokat ittam, kellett a bankrablásokhoz a szesz, akkoriban alkohollal enyhítettem a problémáimon. Ez egyfajta menekülés volt, de utólag persze okos az ember. Azért valljuk be, ez egy nagyon kemény műfaj, amikor fegyverrel rohangálsz, bármi megtörténhet, ezért is ittam, mert akkor letompultak az érzékszerveim, és nem foglalkoztam a következményekkel

– nyilatkozta a TV2 Mokkában. 

A börtönbüntetését letöltő rabló ugyan 13 évig tiszta volt az elzárása miatt, a szabadulást követően újra hamar az üvegért nyúlt. 

Bent voltam 13 évig, az idő alatt nem ittam, azonban azóta nagyon sokat járok különböző helyekre, hétköznap munka, hétvégén pedig piacozás. Ilyenkor az ember óhatatlanul, ha alkotói válságban szenved, 1-2 vagy 3-4 felest betol. Most viszont eljutottam arra a szintre, hogy vissza kell fognom magam, ugyanis van két kisbabánk

– mondta. 

A teljes beszélgetés itt tekinthető meg: 

(Borítókép: Ambrus Attila. Fotó:  Velvet)