Galambos Dorina: Nem akarok olyan sokáig élni

BP-6596
2022.04.07. 13:07
Az énekesnő egy interjúban számolt be többek között arról, miként érintette, hogy zátonyra futott a házassága. Mint kijelentette, nem szeretne túl sokáig élni, mivel nem szívesen mászkálna járókerettel.

Galambos Dorina nagy visszatérőként szerepelt a Sztárban sztár legutóbbi évadában, mivel legutóbb a Megasztár első szériájában láthatták a nézők. A műsorban azonban elsőként kellett búcsúznia, így nem maradt ideje arra, hogy bizonyítson. Az élete az elmúlt hónapokban fenekestül felfordult, mivel 15 év után elvált párjától, Pély Barnától, akivel szintén a Megasztárban ismerték meg egymást. Az énekesnő a Hot! magazinnak most arról is beszámolt, hogyan érintette a válás.

Mint kifejtette, miután szétmentek, két hónapra elutazott Amerikába, és egykori párjával egy éven át nem is találkoztak a bontóperig, azonban szerinte ennek volt köszönhető az, hogy szépen váltak el, nem volt feszültség köztük. Hozzátette, néha sírt, ám mindketten belátták, hogy megváltoztak, és már mást akarnak.

Elgondolkoztam azon, hogy mégis majdnem tizenöt évet voltunk együtt, nem tudjuk-e megoldani. De mindketten rájöttünk, hogy nem – akkor ne is erőltessük

– mondta, illetve azt is megjegyezte, hogy a mai napig szoktak beszélni, mivel baráti maradt a viszonyuk.

A gyerekvállalással kapcsolatban beszámolt arról is, hogy Pélyvel általában csak este, a fellépések után találkoztak otthon, amikor elmesélték egymásnak, kivel mi történt aznap, így nehéz lett volna gyereket vállalni.

Nem lettem volna az a csaj, aki otthon gyereket nevel, és ez most sem változott. Amiért elvesztettem anyukámat, gyakran felmerül bennem: mi van, ha velem is megtörténik?

– magyarázta, majd kifejtette, kezd is kifutni az időből, illetve nagy bátorságnak is tartja, hogy gyereket szüljön erre a világra.

Vírus, háború, természeti katasztrófák – soroljam? Nem is akarok olyan sokáig élni

– jegyezte meg, hozzátéve:

Már az 50 év is billeg! Na jó, maximum 60 éves koromig szeretnék élni. Nem várnám meg a járókeretet, ha nem muszáj

– jelentette ki, ahogy arról is említést tett, úgy éli a mindennapjait, hogy jól érzi magát, mivel sosem lehet tudni, melyik lesz az utolsó. Mint mondta, eddig is csodás élete volt, így elégedetten halna meg, ám még van egy pár dolog a bakancslistáján.

(Borítókép: Bodnár Patrícia / Index)