Britney Spears újra a bíróságon csap össze édesanyjával

1J10AR-highres
2022.04.08. 07:01
Hiába nyerte meg a gyámsági tárgyalást Britney Spears, ügyvédje túlórázni kényszerül, ugyanis az énekesnő nem hajlandó engedni édesanyja követelésének, amely szerint Lynne Spears jogi költségeit is neki kellene kifizetnie.

Újra bírósághoz fordult a gyámság alól öt hónapja szabadult Britney Spears ügyvédje, Mathew Rosengart, mivel szerinte és ügyfele szerint is elfogadhatatlan, hogy a nemrég lezárult jogi huzavona édesanyjára eső részét is az énekesnőnek kellene megfizetnie. 

Lynne Spears még 2021 novemberében benyújtott követelésében 660 ezer dollár (231 millió forint) megtérítését kéri, ezt támadta meg most a népszerű előadó ügyvédje – tudta meg a Page Six

A követelés amiatt is különös, mivel Britney Spears tartja el évtizedek óta a családját, édesapja pedig hatalmas vagyont tett zsebre a gyámság ideje alatt, állítólag munkájáért 6 millió dollárral (2,1 milliárd forinttal) jutalmazta meg magát lánya számlájáról. 

Britney Spears évek óta a család egyedüli eltartója. Édesapja több millió dollárt tett zsebre, azért, hogy foglalkozzon vele. Eközben Lynne évtizedekig élt egy Britney birtokában lévő ingatlanban, melynek költségeit egyaránt védencem finanszírozta. Fizette a rezsit, a telefonszámlákat, biztosítást, adókat, a javításokat és a karbantartásokat is, ez összesen körülbelül 1,7 millió dollárjába került

– írja a bíróságra eljuttatott dokumentumban az ügyvéd, aki egyben kitért arra is, hogy mivel a gyámsági ügyben Lynne csak egy harmadik személy volt, így még annyira sem jogos a pénzügyi követelése.

Az édesanya azonban ezt egészen másképpen gondolja, szerinte lánya ugyanis lelkesen fogadta a per kezdetekor, hogy kiáll mellette, szabadulásában játszott szerepe miatt pedig az a minimum, ha állja a per költségeit. 

Britney kapcsolata szüleivel az elmúlt években nem volt felhőtlen, a hosszan tartó pereskedés komoly ellentétet szőtt az énekesnő és szülei közé, ám meglepetésre nem édesapjára, hanem Lynne Spearsre volt igazán haragos az előadó, volt, hogy az otthonába sem engedte be édesanyját, annyira kiakadt rá. 

(Borítókép: Valerie Macon / AFP)