Mellkason vágta egy pszichopata Berki Mazsit, majd ki akarta tépni a gyerekét a kocsiból

DSC2190
2022.04.16. 08:53
Berki Krisztián felesége csak egy szemetet szeretett volna kidobni az utcán lévő egyik kukába, ám egy idős férfinak ez nagyon szúrta a szemét, és teljesen kikelt magából.

Berki Mazsi nem mindennapi helyzetbe került, aminek rendőrségi feljelentés lett a vége. Mint arról a Borsnak beszámolt: a reggeli rohanásban elfelejtette otthon kidobni a szemetet, ezért bedobta a zsákot a kocsijába, hogy a kinti nagy kukába helyezze el, ám megfeledkezett róla. Elmondása szerint egy üzleti megbeszélésre igyekezett gyermekével együtt a II. kerületben lévő Szépvölgyi útra, ahol az egyik utcai kukába szerette volna dobni a zsákot, mivel épp szemétszállítás volt a környéken. Ekkor kezdődött a baj.

Egy ott lakó idős férfi végignézte, majd agresszíven, a hangját felemelve kezdett nekem beszélni. Lehordott mindennek, és azt ordította, hogy takarodjak onnan a szemetemmel együtt

– magyarázta Mazsi, majd a férfi kirántotta a kezéből a zsákot, amely szétszakadt, így minden szemét a földre került. Mint mondta, ugyan elnézést kért, mondván, semmilyen rossza szándéka nem volt, ám a férfi ettől csak még inkább dühös lett. 

Mazsi rettenetesen megijedt, és annak ellenére, hogy azt hitte, a férfi hamar le fog csillapodni, követni kezdte őt, amíg a kocsija felé tartott, és szitkozódott. 

Sikerült utolérnie, majd egy hirtelen mozdulattal mellkason vágott az a pszichopata. Annyira váratlanul ért a támadása, hogy sokkot kaptam. Közben minden lepörgött a fejemben

– fejtette ki. Azt is megjegyezte: igyekezett minél hamarabb elmenekülni a helyszínről, azonban a férfi nem hagyta. Bár Mazsi a kocsiba beülve megpróbálta azonnal lezárni az autót, ám ez nem sikerült. 

A férfi elkezdte rugdosni és ütni a kocsit, a visszapillantómat csavargatta, le akarta törni, majd feltépte az anyósülés felőli ajtót, ahol Emma aludt, és ki akarta tépni a kocsimból a gyerekemet. Rángatta a babahordozót, amibe a kislányom rögzítve volt

– magyarázta Mazsi. Ekkor ráordított a férfira, aki ennek köszönhetően elengedte a kislányát. Mint kifejtette, minden anya ölni tudna a gyerekéért, ő is elgondolkodott rajta, hogy ha a férfi nem engedi el a kislányát, akkor „gyomorszájon rúgja”.

Végül gyorsan berántottam az Emma felőli ajtót, lezártam a kocsit és elhajtottam. Nem értettem, hogy miért velem történik ez az egész, remegtem és zokogtam egyszerre

– tette hozzá, ám a megpróbáltatásai itt még nem értek véget.

Mazsi ezt követően visszament a helyszínre, hogy összeszedje a földről a kiömlött szemetet, ám a támadó ekkor még ott volt, már az autójában ült, ám kiszállt, hogy ismét nekirontson. Mint mondta, lek*rvázta, és mindennek elhordta őt. A kettejük között kirobbant vitát videóra is vette. Sok járókelő nézte végig, mit művel a férfi, ők is azt tanácsolták, hogy forduljon a rendőrséghez. Így is tett, feljelentést tett testi sértésért és rongálásért. Elmondása szerint kamera is volt ott, ahol történt az ominózus eset, ezt a rendőrség már bekérte, illetve a kocsijáról is le tudták venni a férfi ujjlenyomatát.

Soha nem csináltam ilyet, hosszú procedúra volt, de azért tettem meg, és beszélek most erről, mert szeretnék megkérni minden édesanyát és nőt, hogy vigyázzon magára

jegyezte meg Mazsi. Azt is hozzátette: az utóbbi években megnőtt az agresszív emberek száma, és attól tart, hogy ha egy ilyen embernél kés van, akkor az is lehet, hogy megszúrná.

(Borítókép: Berki Mazsi. Fotó: Kaszás Tamás / Velvet)