Lezárult a nyomozás, Kálloy Molnár Péter felelős a balesetért

2022.04.19. 16:20
A színész tavalyi balesetével kapcsolatban indított nyomozás a végéhez érkezett, így kiderült, ki tehető felelőssé a történtek miatt.

Kálloy Molnár Péter még 2021 végén balesetezett, miután áthajtott a piros lámpán, és kanyarodás közben összeütközött egy másik kocsival, amelynek utasa könnyebben ugyan, de megsérült. A színésznek nem esett bántódása, azonban az autója olyannyira megrongálódott, hogy autómentő vitte el a helyszínről.

Az ügyben nyomozást is elrendeltek, amelynek eredményére egészen idáig kellett várni. A hatóságok a Blikk kérdésére elárulták, hogy lezárták az ügyet, és annak ellenére hogy a lapnak korábban Kálloy úgy nyilatkozott, miszerint ő zöld jelzésen haladt át, így nem ő tehet a koccanásról, a nyomozásból más derült ki. 

A 2021 decemberében a BAH-csomópontnál történt baleset ügyében a XI. Kerületi Rendőrkapitányság Igazgatásrendészeti Osztálya szabálysértési eljárás keretében megállapította, hogy a balesetet az Alfa Romeo sofőrje okozta, aki a közlekedési jelzőlámpa tilos jelzésén hajtott át

– tájékoztatta a lapot a Budapesti Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Osztálya.

Ugyanakkor azt is kiemelték, hogy egyik sofőr sem volt ittas, illetve a vétlen sofőr utasa nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett a karján. A szabálysértés miatt pénzbírságot szabtak ki, amelynek összege a portál által megkérdezett szakjogász szerint 5–150 ezer forint közé tehető, ahogy büntetőpont is járhat érte.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport