Teljesen megváltozott a Trónok harca színésznője

801
2022.04.22. 12:51
Az Arya Starkot alakító Maisie Williams rövid barna hajú fiatal lányból kész nővé cseperedett.

A 25 éves színésznő tizenegy éve hagyta ott az iskolát az HBO népszerű sorozata, a Trónok harca kedvéért. A napokban Instagram-oldalán osztotta meg a Porter magazin címlapfotóját, amelyen virágmintás ruhában látható. A címlapon „csendes lázadóként” szereplő Maisie végleg átadta a múltnak Arya Stark karakterét, szinte rá sem lehet ismerni.

A színésznő legújabb szerepében a Sex Pistols ikonját, Pamela Rooke-ot alakítja majd Danny Boyle hatrészes, Pistol című sorozatában. Williams mellett többek között feltűnik majd az Enola Holmesból ismert Louis Partridge, A vezércsel és a Trónok harca sztárja, Thomas Brodie-Sangster, valamint a The Witcher színésznője, Emma Appleton is.

A stílusváltás nem ment könnyen számára, hiszen sokáig azzal küzdött, hogy megfeleljen a klasszikus szépségideálnak, ebben viszont nem lelte örömét. 

A színésznő elmondta, hogy korábban soha nem dicsérték a szépségéért, de manapság rengeteg elismerést kap. A Prada darabjai mellett számtalan feltörekvő divattervező ruháit viseli, akik hozzájárulnak stílusának formálásához.

Olyan lehetőségeket láttam és tapasztaltam, amikre 25 évvel ezelőtt talán senki nem gondolt volna. Azt hiszem, hogy a női karakterek előtt egyre több lehetőség nyílhat meg, szerencsések vagyunk, hogy ebben a korban élünk

– nyilatkozta a Porternek.

Arra a kérdésre, hogy a két évvel ezelőtti Maisie örülne-e ennek a hatalmas változásnak, csak ennyit felelt: „Teljesen. Amikor benne vagy, soha nem tudhatod, hogy a dolgok jobbra fordulhatnak.”

(Borítókép. Maisie Williams a Trónok harca című sorozatból. Fotó: HBO)