Rihanna letartóztatás miatt aggódhatott, ezért lemondta a babaváró bulit

GettyImages-1375063380
2022.04.23. 11:12
Az énekesnő tejfakasztó buliját is felülírta születendő gyermeke édesapjának, ASAP Rockynak a letartóztatása, akit még egy tavalyi hollywoodi lövöldözés miatt vett őrizetbe a rendőrség a napokban. A hamar rémálommá vált babavárás viszontagságai miatt Rihanna még nehezebben viseli a történteket, barátaik aggódnak mind az ő, mind a baba egészségéért.

A várandósság alapvetően is sokszor nehezíti meg a kismamák életét, azonban a barbadosi-amerikai énekesnő, Rihanna számára az elmúlt napok nem csak a születendő gyereke miatt alakultak rosszul: párját, a rapper ASAP Rocky letartóztatták, miután gyanúba keveredett egy tavalyi lövöldözés miatt. 

A férfit a pár barbadosi nyaralását követően fogták el a Los Angeles-i hatóságok, amely már magában sokkolta az eseményeket könnyek között végigkísérő énekesnőt. A férfit ugyan 550 ezer dolláros (189 millió forintos) óvadék ellenében azóta kiengedték a börtönből, a babavárással járó örömöket azonban nagyban felülírta az esemény, Rihanna most pedig a babaváró bulit is lemondta a történtek miatt. 

Rihanna ott volt, amikor Rockyt letartóztatták, megállás nélkül sírt. Ez a terhessége miatt igazi rémálom számára. A tejfakasztó buli szerda este lett volna Los Angelesben, de végül le kellett mondaniuk, mert Rihanna nagyon-nagyon ideges és stresszes Rocky letartóztatása miatt. Aggódunk miatta, nem ez a legjobb alkalom, hogy ilyen érzelmi hullámvasúton legyen

– nyilatkozta egy bennfentes a The Sunnak

A tavaly novemberi esetben két ismerős vitatkozott össze, majd az egyikük fegyvert rántott és rálőtt a másik személyre. A Los Angeles-i rendőrség tájékoztatása szerint a férfi könnyebb sérüléseket szenvedett.

A sértett az eset során könnyű sérülést szenvedett, orvosi ellátásra szorult. A lövöldözést követően a gyanúsított és további két férfi gyalogosan elmenekült a területről. A nyomozók azon dolgoznak, hogy kivizsgálják és megerősítsék azokat az információkat, amelyek segítenek beazonosítani a gyanúsítottakat

– írja a rendőrség a közleményében.

A pár januárban jelentette be, hogy Rihanna várandós, azt azonban továbbra sem tudni, hogy pontosan melyik nap születhet meg a rapper és az énekesnő gyermeke. 

(Borítókép: Edward Berthelot / Getty Images)