ByeAlex kiakadt, kommentháború lett a vége

DSC6323
2022.04.30. 21:41
ByeAlex most amiatt panaszkodott a közösségi oldalán, hogy szerinte nincsen elég szemetes a főváros „legcsodálatosabb részén”.

ByeAlex legutóbb arra panaszkodott nyilvánosan, hogy összezacskózták a rendelt burgerét és a jéghideg italát, így mikróban kellett megmelegítenie a vacsoráját. Az étkezdével kommentháborúba is kezdtek, mivel a cég sem hagyta szó nélkül a panaszt. Az énekes most a hivatalos Facebook-oldalán azt nehezményezte, hogy minél jobb az idő, annál több időt tölt a szabadban sportolással, de szerinte kilométereket kell megtenni ahhoz, hogy szemetest találjon. 

Minél jobb az idő, annál több időt töltök szabadtéri sportolással. Minél többet vagyok kinn, annál többet gondolkodom azon, hogy mi a lóf***ér’ nincsenek szemetesek madárhegyen? (alapvetően jellemző a 11. kerület külkertvárosi részeire is, pl. örsöd) Mehetsz-sétálhatsz kilométereket, akkor találsz max. egyet, az is tele, mellette is szeméttel…

– bosszankodott ByeAlex.

Dedikált fotót ígér az énekes-dalszerző

Bejegyezésében az énekes feltette a kérdést, hogy melyik illetékes szentelne nagyobb figyelmet az érintett terület tisztaságára egy dedikált fotóért cserébe.

Kinek küldjek (illetékes) egy dedikált fotót magamról cserébe, hogy úgy alapvetően a 11. kerület kertvárosi részének tisztaságára/nak 2022-től szenteljen nagyobb figyelmet?

– olvasható az énekes bejegyzésében. Sorait azzal zárta, hogy: „Szerintem ez a legcsodálatosabb része a fővárosnak. Legalábbis számomra.” 

ByeAlex ezen bejegyzése is kommentháborúba fulladt. Az egyik követője ugyanis úgy reagált az énekes panaszára, hogy „Illetékest hívd, ennyi. Nem kell minden sz.rt kiírni a face-re, tenni kell érte, nem írogatni, ennyi”.

ByeAlex azonban nem hagyta ennyiben, és azt válaszolta:

Majd ha tanácsot akarok tőled kérni annak ügyében, hogy mit és hova írok ki, biztosan szólni fogok, de mivel elég f***án működik az életem, nem szorulok ilyen okosságokra

– zárta le a vitát az énekes.

(Borítókép: ByeAlex. Fotó:  Kaszás Tamás / Velvet)