Kiderült, hol rendezhetik meg Adele koncertjeit, amelyek botrányt okoztak

GettyImages-162588409
2022.05.01. 15:35
Úgy tűnik, a brit énekesnő törekvései végre révbe értek, és hónapok után kezdetét veheti koncertsorozata, amely igen kellemetlen helyzetbe sodorta őt.

Ahogy arról beszámoltunk, január végén vette volna kezdetét Adele Las Vegas-i koncertsorozata a Caesar’s Palace-ban, azonban végül az egész turnét lemondták. Bár az énekesnő kezdetben arra hivatkozott, hogy csapatából többen is elkapták a koronavírust, végül kiderült, hogy nem tudták volna úgy megrendezni a fellépéseket, ahogyan azt korábban elképzelték. A híresztelések szerint a Ceasar’s Palace vezetőségével sem tudtak megegyezni néhány kérdésben.

Már arról is pletykáltak, hogy a Ceasar’s Palace helyett máshol rendezhetik meg a koncerteket, bár ezt még nem erősítették meg. A TMZ legújabb információi szerint azonban hamarosan véglegesíthetik a megállapodást, amely szerint új helyre költöztetik a turnét. Mint arról Adele korábban beszámolt, ezt mindenképp idén szeretnék lebonyolítani, mivel jövőre más tervei vannak, többek között gyereket szeretne.

A lap informátora azt közölte, hogy az énekesnő komoly tárgyalásokat folytat, és várhatóan a Zappos Theatre-ben kerül majd sor a fellépésekre. A Ceasar’s Palace-ben található Colosseum 4100 fő befogadására alkalmas, ezzel ellentétben  a Zappos Theatre-ben  már 7000 vendég fér el, így valószínűleg újra megindulhatnak a jegyeladások. A koncertsorozat időpontját tekintve még semmi nem biztos, de a cél az, hogy a nyár végén kezdetét vehesse a turné.

(Borítókép: Adele. Fotó:  Kevin Winter / Getty Images)