Hosszú idő után előkerült a monacói hercegné

GettyImages-1394627942
2022.05.01. 14:17 Módosítva: 2022.05.01. 14:25
November óta először jelent meg a nyilvánosság előtt Charlène monacói hercegné, aki egy testbeszéd-szakértő szerint különösen elhidegülhetett férjétől.

Charlène monacói hercegné a férjével, Albert herceggel és ikreikkel együtt mutatkozott a monacói E-Prix-n a napokban, ez az első szereplése volt november óta. A hercegné ugyanis tavaly körülbelül 10 hónapot töltött Dél-Afrikában, miután egy út során súlyos arcüregfertőzést kapott. Kórházba került, majd novemberben tért vissza Monacóba, ahol nem is időzött sokáig, mivel egyből Svájcba ment további kezelésre, ahonnan csak nemrég tért haza. A család újabb nyilvános szereplését egy testbeszédszakértő, Judi James is elemezte, aki megállapította, hogy a pár különösen nagy távolságot tartott egymástól az eseményen, illetve a hercegné kissé elszigeteltnek tűnt a család többi tagjától – írja a DailyMail.

James szerint a hercegné tekintete különösen szomorú a róla készült fotókon, ami csak még inkább azt jelzi, érzelmileg mennyire elszigetelt. A képeken a hercegné lányuk, Gabriella mögött látható, akit hátulról átölel, kezét a mellkasán tartva, megvillantva eljegyzési gyűrűjét. A szakértő szerint ezzel egyrészt azt sugallta, hogy lánya biztonságban van, másrészt azt, hogy szerető feleség. 

A szakértő ugyanakkor arra is felhívta a figyelmet, milyen kevés interakció volt a hercegné és Albert herceg között a rendezvényen. Ez pedig csak még inkább olaj lehet a tűzre, köszönhetően annak, hogy 2011-es esküvőjük óta már számtalanszor pletykáltak zátonyra futott házasságukról. Bár a palota cáfolta, hogy gondok lennének a kapcsolatukkal. 

James azt is megjegyezte, a hercegné a lányán kívül sem a nyilvánossággal, sem a férjével nem volt interakcióban az esemény alatt. Sőt a mosolya sem volt örömteli, sokkal inkább arra utalt, hogy magára szeretné erőltetni a vigyort, amely egyet jelent azzal, hogy valamiféle ellenérzése lehetett abban a pillanatban. Bár Albert herceg integetett, és mosolygott a tömegre, Charlène hercegné ezt nem viszonozta. A szakértő hozzátette, a hercegné ruhaválasztása is azt mutatja, hogy titokban üzenni szeretett volna vele valamit. 

Charlène személyre szabott, párnázott vállú nadrágkosztümje arra utal, hogy szánt szándékkal szeretett volna erőt és magabiztosságot sugározni

– mondta James, illetve kifejtette, inkább üzleti megbeszélésre alkalmasnak volt mondható a ruhája, amely tökéletes volt arra, hogy kissé elrejtőzzön a figyelő szemek elől.

(Borítókép: Albert monacói herceg gyermekeivel és Charlène hercegnével. Fotó: Arnold Jerocki/WireImage/Getty Images)