Nem tetszett neki, amit lát, mindenkit kirúgott Amber Heard

2022-04-28T203043Z 207223185 RC2KWT9ZHBPM RTRMADP 3 PEOPLE-DEPP
2022.05.02. 16:14

Nem volt elégedett csapata teljesítményével, inkább megvált tőlük Amber Heard. Az Aquaman színésznőjének a hírek szerint nagyon nem tetszett, hogy az internet népe inkább volt férje, Johnny Depp mellé állt a rágalmazási perükben.

A New York Post információi szerint a 36 éves színésznő hiányolta a csapattól, hogy történetét jobban sulykolják a közösségi oldalakon. A Twitteren például hetek óta Johnny Depp neve az egyik legkeresettebb. Pedig ez a terület is legalább annyira fontos most Amber Heardnek, mint a tárgyalóterem. 

A per kezdete óta több petíció is indult az interneten, hogy tegyék ki a színésznőt a DC Aquaman-filmsorozatából, és pótolják inkább Emilia Clarke brit színésznővel a szerepét. Ezt a kérést eddig több mint hárommillió rajongó írta alá.

De nem csak a filmjéből raknák ki Johnny Depp támogatói. Heard az egyik legnagyobb szépségipari cég szóvivője és állandó reklámarca is, amitől szintén szeretnék megfosztani őt.

A tárgyalás a héten egy sokak által várt pillanattal folytatódik: Amber Heard fog válaszolni az ügyvédek kérdéseire a több millió dolláros perben.

Ahogy arról korábban már beszámoltunk, hetek óta zajlik Johnny Depp és Amber Heard tárgyalása. A Karib-tenger kalózai sztárja azt követően perelte be volt nejét, hogy a The Washington Postban egy családon belüli erőszakról szóló írása jelent meg, amelyben ugyan név szerint nem említette meg a színészt, de egyértelmű volt, hogy róla van szó. Depp 50 millió dolláros rágalmazási pert akasztott Heard nyakába, aki ellentámadásként 100 millióra perelte be volt férjét.

(Borítókép: Amber Heard színésznő részt vesz volt férje, Johnny Depp rágalmazási perében Virginia államban 2022. április 28-án. Fotó: Michael Reynolds / Pool / Reuters)