Lánya talált rá Berki Krisztián holttestére

20220506131940 HNT 0680
2022.05.06. 15:11
A legújabb információk szerint a kislány, Nati éppen Berki Krisztiánnál volt, amikor az apja elhunyt. Péntek reggel talált rá a teraszon.

Mint arról beszámoltunk, péntek reggel érkezett a hír, miszerint 41 éves korában elhunyt Berki Krisztián, akinek IX. kerületi otthonához kivonultak a rendőrök és a mentők. Később a rendőrség erősítette meg a halálhírt, ahogy Berki Mazsi is nyilatkozott férje elvesztéséről. Az ügyben jelenleg is zajlik a nyomozás, a rendőrség a sajtótájékoztatón azonban közölte, hogy kábítószergyanús anyagot találtak Berkinél, így részletek a jövőben várhatók majd.

Ahogy azt korábban megírtuk, ott volt a helyszínen a celeb korábbi párja, Hódi Pamela a férjével és Berkivel közös gyermekükkel, Natival, illetve Berki Mazsit is látni vélték az egyik mentőautónál. Mint a Blikk megtudta, Berki holttestére a lánya, Nati bukkant rá, aki éppen édesapjánál tartózkodott. A lap információi szerint a kislány ébredés után találta holtan az édesapját a teraszon. Ezt követően telefonált az édesanyjának, Hódi Pamelának, aki azonnal odasietett. 

(Borítókép: Nagy Tamás / Index)