Hódi Pamela így búcsúzik Berki Krisztiántól

2022.05.06. 21:51

A celebről volt párja a közösségi oldalán közzétett bejegyzésben emlékezett meg. 

Örökre elment. A fájdalmunk leírhatatlan. Mindig bíztam és tettem azért, hogy a lányomnak élete része legyen az édesapja. Nekem nem volt, akinek mondhattam, hogy apa. Már neki sincs többé. A lányom két szemébe nézek, és látom azt a tekintetet, ahogy ők ketten néztek egymásra. Ők ketten… apa és lánya. Nyugodj meg ott, ahol most vagy, és légy nagyon boldog Berki Krisztián-Apucus 

– írta Hódi Pamela a bejegyezésben, amelyben Berki Krisztiánról és közös gyermekükről készült képet is megosztott. Hozzátette: arra kéri a sajtót, legyenek tekintettel a 8 és fél éves kislányára, akivel „0–24 órában együtt van, és próbálja átvenni minden fájdalmát”.

Ahogy arról korábban az Index is beszámolt, pénteken rendőrök és mentők lepték el a IX. kerület azon környékét, ahol Berki Krisztián lakik.

Bár kezdetben nem lehetett tudni, mi történt pontosan, a rendőrség végül megerősítette a celeb halálhírét. Azóta már a felesége, Berki Mazsi, illetve az édesanyja, Júlia is megszólalt a történtekkel kapcsolatban.

A rendőrség egy sajtótájékoztatón később közölte, hogy Berki Krisztián mellett kábítószergyanús anyagot találtak, a nyomozás ugyanakkor még folyik. A volt sportvezetőről több ismert személy is megemlékezett, amiről ebben a cikkünkben írtunk bővebben.