Fordulóponthoz ért Kulcsár Edina és G.w.M kapcsolata

DSC2203
2022.05.06. 17:31
A pár előző kapcsolatát megszakítva találta meg a boldogságot a másik oldalán, ám most komoly lépésre szánták el magukat.

Mint arról korábban beszámoltunk, Kulcsár Edina és Szabó András Csuti az év elején robbantották a bombát, amikor bejelentették válásukat. Pár napra rá azonban a modell már örömmel közölte, hogy egy magyar rapper, G.w.M az újdonsült párja. A frigy felbomlása, illetve az új szerelem bejelentése között igen rövid idő telt el, így sokan azt feltételezték, hogy harmadik fél, vagyis jelen esetben a rapper állhat a válás hátterében.

A korábbi pár szinte minden létező eszközzel próbálta bebizonyítani az igazát, ami elmérgesítette a helyzetet kettejük között. Ugyan egy darabig még azt szerették volna, hogy Szabó gyermekeik miatt a közös családi házban maradjon, ám előbb-utóbb kiéleződtek az ellentétek kettejük között, így Szabó elköltözött – és azóta ő is újra szerelmes. Ugyan G.w.M és Kulcsár kezdetben azt nyilatkozta, hogy apró lépésekben haladnak, ám most mégis nagy elhatározásra jutottak.

Mint arról a Tények Plusznak beszámolt G.w.M, már össze is költöztek szerelmével.

Csinosítgatjuk még mindig a kis lakást, aztán már csak egy kis idő, és beszélünk róla

– magyarázta G.w.M, aki arról is beszámolt, hogy a nyár közeledtével minden idejét a zene foglalja le, így örül, ha van egy kis ideje a gyerekeire. 

A rapper egykori párjával való kapcsolata is rendeződni látszik, így egyre több időt tud együtt tölteni kislányával és kisfiával. Fiáról elmondta, most éppen azt a korszakát éli, hogy mindent felborít és üvölt, ha úgy tartja kedve, míg kislányát igazi úrihölgynek tartja. 

Mint mondta, úgy érzi mostanában, hogy mindenért felelősségre akarják vonni, ami egyáltalán nem tetszik neki.

Mióta volt ez a vihar körülöttünk, próbálom kizárni minél jobban. Elolvasom, megemésztem. Lehet, hogy kicsit felhúzom magam, aztán elengedem

– mondta, hozzátéve, hogy inkább olyan típusú embernek tartja magát, aki nem szeretné a saját platformján azt látni, ahogy degradálják. Megjegyezte, hogy ugyan egyre jobban kezd ellaposodni a botrány, ami a kapcsolatuk miatt kirobbant, ám tudják, hogy továbbra is a figyelem középpontjában lesznek, bárhova is mennek.

Edinával nagyon boldogok vagyunk, nagyon szeretem, szóval minden oké

– jelentette ki.

(Borítókép: Kulcsár Edina. Fotó: Kaszás Tamás / Index)