2024. június 22. 15:00
Georgia
Csehország
Volksparkstadion II. forduló
2024. június 22. 18:00
Törökország
Portugália
BVB Stadion Dortmund II. forduló
2024. június 22. 21:00
Belgium
Románia

Megszólalt Berki Krisztián édesapja: Sosem gondoltam, hogy a gyermekemet is el kell temetnem

DSC9799
2022.05.10. 09:41
Berki Krisztián halálhíre az egész országot megrázta, a 41 éves médiasztár halálának okát hivatalosan még nem közölték a hatóságok, édesanyja szerint a magas vérnyomás miatt lett rosszul aznap a fia. Most először megszólalt Berki Krisztián édesapja is.

A Blikk beszámolója szerint Berki Krisztián szülei válása miatt sokáig neheztelt édesapjára, de első kislánya, Natasa születése után úgy érezte, szüksége van rá. Hat évvel ezelőtt még úgy tervezte, feleségül veszi akkori párját, a kislány édesanyját, Hódi Pamelát, és Berki Krisztián az édesapjától, Berki Ferenctől kért tanácsot. A celeb korábban azt mesélte, hogy kapcsolatuk nem volt mindig idilli, csak az elmúlt években kerültek ismét közel egymáshoz. 

Nem vagyok jól, nagyon nem… El kellett már temetnem az édesanyámat, édesapámat, de azt sosem gondoltam, hogy a gyermekemet is nekem kell búcsúztatnom 

nyilatkozta az idős férfi a lapnak. Majd hozzátette: „Kérem, fogadják el a gyászomat, és higgyék el, emellett is megvan a magam baja”.

Mint ismert, a médiasztár holttestét péntek reggel IX. kerületi lakásának a teraszán Hódi Pamelával közös kislánya találta meg, aki sajtóinformációk szerint állítólag először azt hitte, csak alszik, ezért még be is takarta.

Berki Krisztián édesanyját, Júliát teljesen lesújtotta a hír.

Mazsi azt mondja, szerinte a vérnyomása… kiment az erkélyre, hogy lehűljön, kiment, lefeküdt, aztán kihűlt. Éjfél előtt is beszéltek telefonon, hogy mennek randizni, de azt nem akarom elhinni, hogy ő meg akart halni 

– mondta a celeb édesanyja korábban. 

(Borítókép: Berki Krisztián. Fotó: Kaszás Tamás / Index)

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport