18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Kim Kardashian és édesanyja akarta nyilvánosságra hozni a realitysztár szexvideóját

GettyImages-976696224
2022.05.12. 09:08
Hiába hangoztatta évekig, hogy volt párja, a rapper Ray J műve az egész – és került képbe egy újabb szexvideó kiszivárgása is –, kiderült, hogy édesanyja beleegyezésével maga Kim Kardashian szerette volna, ha megjelennek róla az intim házivideók 2007-ben.

Újabb bosszúpornó kiszivárgása fenyegeti Kim Kardashiant, amellyel a korábbi hírek szerint volt párja, a rapper Ray J fenyegette meg, akivel együtt már szerepelt egy 2007-es kiszivárgott intim videón. Az ártatlansága mellett mindvégig kiálló, az újabb vádak miatt besokalló zenész most tiszta vizet öntött a pohárba a nagy népszerűségnek örvendő felvételek kapcsán.

„Több mint tizennégy éve árnyékba vonultam és hagytam, hogy Kardashianék úgy használják a nevemet, ahogyan csak szeretnék, visszaélhessenek vele és dollármilliókat kereshessenek a sztorinak köszönhetően, azonban most már elég volt” – mondta az előadó a DailyMailnek

Ray J szerint a felvételek nyilvánosságra hozatalával mindenki őt gyanúsította anno, azonban állítása szerint semmi köze nem volt a videó kiszivárogtatásához. 

Soha életemben nem szivárogtattam ki szexvideót, sőt semmi mást sem. Mindig is volt egy megállapodás és partnerség köztem, Kim és az anyja, Kris között. Az én házamban sosem voltak ezek a felvételek, egyikben sem, míg az övében mindig ott voltak az ágy alatt egy cipősdobozban

– árulta el a meglepő részleteket a zenész. 

De mi lehetett ezzel Kim Kardashian érdeke? 

A 2007-ben megjelent felvétel idejében a Kardashian-család még korántsem volt olyan ismert, mint most, Kim pedig igazán szeretett volna híres lenni, azonban produktum vagy botrány nélkül ez meglehetősen nehéz lett volna. Ekkor a rapper állítása szerint csak viccből felvetette, hogy Paris Hilton hírneve mekkorát ugrott a kikerült szexvideói után, amitől a későbbi realitysztár szerinte azonnal vérszemet kapott.

Egyszer felvetettem az ötletet neki, de csak szórakozásból, ő pedig azonnal ráugrott az ötletre, majd az anyjával is beszélt a tervéről. Ezt követően teljesen elveszítettem az irányítást

– folytatta Ray J.

A hallgatásba belefáradt előadó korábban mindenféle megfontolás és jogi tanács nélkül aláírt egy titoktartási szerződést a felvételekről, azonban most nála is betelt a pohár, szeretne kiállni a saját igazáért. 

Nem élhetem le életem hátralévő részét ebben a hazugságban. Ma reggel felébredtem és azt mondtam: Tudod, mit? Életem hátralévő részében igazságban fogok élni, nem pedig ebben a hazugságban. Kris Jenner és Kim hozta nyilvánosságra a felvételeket

– mondta.

Ray J elsősorban családja miatt szeretné tisztázni a történteket, nem szeretné, hogy kisgyerekei olyan dolgokat halljanak majd róla, amelyek egyáltalán nem fedik a valóságot. 

„Most, hogy apa vagyok, megöli a lelkemet, ha arra gondolok, hogy a lányomnak úgy kelljen élnie, hogy azt gondolja, az apja valaki más, mint akinek ő hitte. Nem adhatsz nekem pénzt, nem fizetheted vissza az életemet. Ezen a ponton őszintének kell lenned magadhoz. Nincs szükségem bocsánatkérésre sem, van bizonyítékom.”

Csak azt akarom, hogy a lányom és a fiam értékeljék azt, amit itt a Földön tettem, és tudják, hogy az apjuk nem hajlamos a nők kizsákmányolására, olyan felvételek kiszivárogtatására valakiről, aki nem adott arra engedélyt. A családom megkérdőjelezte a tisztességemet, azt, hogy milyen ember vagyok én, szeretnék kiállni az igazamért

– nyilatkozta határozottan a zenész.

(Borítókép: Kris Jenner és Kim Kardashian 2018. június 16-án. Fotó: Emma McIntyre/Getty Images for MTV)  

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport