Konstantin
EUR 384,12 Ft
USD 364,25 Ft
16 °C
28 °C

Már tervezik Berki Krisztián temetését

DSC1886
2022.05.14. 06:56
Berki Krisztián több mint egy héttel ezelőtt, pénteken halt meg. Édesanyja, Júlia szeretné, ha szülővárosában temetnék el a fiát, de megérti, ha máshol helyezik örök nyugalomra.

Ahogy arról korábban az Index is beszámolt, május 6-án 41 éves korában meghalt Berki Krisztián. A korábbi sportvezető, influenszer holttestére kislánya talált rá a férfi IX. kerületi lakásában.

A rendőrség később egy sajtótájékoztatót is tartott a helyszínen, ahol elmondták, hogy Berki mellett kábítószergyanús anyagot találtak, az ugyanakkor még nem derült ki, hogy halálát pontosan mi okozhatta.

A hírek szerint már a temetésének előkészületei is zajlanak. Özvegye, Berki Renáta tervei szerint Esztergomban tartanának misét férje emlékére, az viszont még nem dőlt el, hol helyezhetik végső nyugalomra.

Az édesanyja azt szeretné, ha Tatabányán temetnék el Berki Krisztiánt

Berki Krisztián édesanyja, Júlia ugyanis az szeretné, ha fiát szülővárosában, Tatabányán temetnék el. Az asszony ugyanakkor elfogadja, hogy a végső szót ezzel kapcsolatban menye mondja ki.

Jó lenne, ha itt nyugodna a közelünkben, hiszen tatabányai gyerek volt, de egyeztetünk majd Mazsival, hiszen ő az özvegy, és Krisztián felnőttként már Budapesten élt, megérteném, ha ott helyeznék végső nyugalomra a fiamat

– nyilatkozta a Blikknek Berki Krisztián édesanyja.

Bors korábban azt írta, hogy a temetés részleteiről Berki Renáta és a férje volt élettársa, nagyobbik gyermekének édesanyja, Hódi Pamela is egyeztet egymással. 

(Borítókép: Berki Krisztián 2020. március 6-án. Fotó: Kaszás Tamás / Velvet)

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!