Johnny Depp gúnyos megjegyzései és nevetgélése miatt bukhatja a rágalmazási pert

2022-05-05T163602Z 1702347916 RC241U9F2W9J RTRMADP 3 PEOPLE-DEPP
2022.05.14. 11:36
Komolytalan viselkedése miatt akár a volt felesége, Amber Heard ellen indított rágalmazási keresetet is bukhatja Johnny Depp. A hollywoodi színész a tárgyalóteremben ellenfele megjegyzésein és megmozdulásain rendszerint jól szórakozik és hangosan kommentálja azokat, de rajzolással és gumicukorevéssel is borzolta már a kedélyeket.

Lassan nem telik el úgy nap, hogy ne lásson napvilágot újabb botrányos esemény Johnny Depp és volt felesége, Amber Heard tárgyalása kapcsán. Elég csak a hitvesi ágyba piszkító feleségre vagy a színész vodkásüveggel levágott ujjára gondolni.

Ugyan nehéz lenne megmondani, hogy a nyilvánosság előtt zajló rágalmazási perből végül melyik fél jön ki jobban, a sokkal jobb esélyekkel induló Johnny Depp azonban végül pórul járhat, ha nem változtat a tárgyalóteremben tanúsított magatartásán.

A színész ugyanis volt, hogy Heard vallomását követően szimplán nevetésben tört ki, és azt állította, hogy alkoholtól bűzlött az exfelesége, de lencsevégre kapták már a tárgyalóterem falai között gumicukorevés és rajzolás közben is, állandó nevetése és megjegyzései pedig már csak hab a tortán. 

Senki sem azt akarja látni, hogy Johnny Depp magában kuncog

A rágalmazási perekre szakosodott Lee Berlik szerint az esküdtek nem veszik jó néven az ilyen fajta viselkedést, ezt pedig később igencsak megbánhatja Depp – írja a LadBible.

Amikor valaki százmillió dollárra perli a feleségét, senki sem azt akarja látni, hogy a személy kuncog magában és okoskodó megjegyzéseket tesz a tanúk padján. Ha szeretnéd, hogy az esküdtek szimpatizáljanak veled, akkor szimpatikusnak kell lenned. Ha csak azt látják rajtad hogy szórakozol, az sokakat elriaszthat 

– mondta.

Az ügyvéd szerint ugyan valóban helytelen és veszélyes Johnny Depp viselkedése, azonban hírnevének és ismertségének köszönhetően még így jobb esélyei lehetnek, mint feleségének. 

Steven Krieger, egy Virginiában praktizáló ügyvéd szerint nemcsak Depp, hanem Heard viselkedése is legalább annyira rossz, mint korábbi férjéé.

Heardnek ügyelnie kellene arra, hogy ne csak rezzenéstelen arccal bámuljon maga elé vallomás közben. Mindkettejüknek arra kell törekedniük, hogy szimpatikusnak tűnjenek, ezzel pedig megnyerjék maguknak az esküdteket

– vélekedett a jogász. 

Ahogyan arról az Index is beszámolt, Johnny Depp 50 millió dollárra (17,4 milliárd forintra) perli volt párját még egy 2018-as, Heard által publikált – szerinte rágalmazó – cikk miatt, valamint 350 ezer dollárra (122 millió forintra) az ügyvédi és a perköltségek fedezésére. A tárgyalás folytatódik.

(Borítókép: Johnny Depp 2022. május 5-én. Fotó: Jim Lo Scalzo/Pool via REUTERS)