Vége a drámának: Kulcsár Edina és Csuti mindenben megegyeztek

DSC2089
2022.05.16. 07:50
Kulcsár Edina és Szabó András „Csuti” megegyeztek arról, hogy miként osztják el egymás közt az anyagi javaikat a válás után.

Az egyezkedés nem indult könnyen azt követően, hogy a páros bejelentette a válását. Az álláspontok eleinte nagyon távol voltak egymástól.

Nem ment egyszerűen az egyezkedés, hiszen az első hetekben sok volt a fájdalom és a szomorúság. Ilyenkor az ember hajlamos arra, hogy elvigyék az érzelmei, nehéz tárgyilagosnak maradni, így Edina és Csuti megbeszélései sem zajlottak problémamentesen

– mondta a Blikknek egy, a párhoz közel álló forrás.

Kulcsár Edina és Csuti azóta több alkalommal is egyeztettek a válás körülményeiről, és az álláspontok szép lassan közeledtek, majd nemrég sikerült is megegyezniük. 

Mindenben megegyeztünk, de hogy miként, az csak ránk és a szűk baráti körünkre tartozik

– erősítette meg a bulvárlapnak nyilatkozva Csuti. Mindez azt jelenti, hogy a válóperük várhatóan inkább csak egy formalitás lesz.

Kulcsár Edina párjának már nem lesz ilyen egyszerű

Kulcsár Edina szerelme, a rapper G.w.M szintén egy házasságot hagyott ott a volt szépségkirálynőért, neki azonban még mindig rossz a viszonya volt párjával. 

Az sem titok, hogy a bírósághoz fordultunk, azért, hogy sikerüljön megegyezésre jutni, mert anélkül nem megy. Próbálkoztam, de ha ez az egy megoldás van, akkor bízom benne, hogy ez segít

– ezt mondta pénteken G.w.M exe, Nagy Melanie a Life TV műsorában.

(Borítókép: Kulcsár Edina és Szabó András „Csuti” 2021. szeptember 23-án. Fotó: Kaszás Tamás / Index)