Bekamerázták Harry hercegék otthonát

GettyImages-1052323750
2022.05.19. 13:47
A herceg és felesége, Meghan Markle elfogadta a Netflix több tízmilliárdos ajánlatát, amely keretében be is kamerázzák az otthonukat.

Harry herceg és Meghan Markle Amerikába költözésük óta jóval többször jelennek meg a médiában, mint azt még az Egyesült Királyságban tették. Legalábbis önszántukból.

A Netflixszel még 2020-ban kötöttek megállapodást, és a közös projektjük részét képezi az Archewell Productions show is, amely egy 12 éves lány kalandjairól szól, akit a történelem legbefolyásosabb női inspiráltak. A streamingszolgáltató ugyanakkor nem harapott rá a Meghan Pearl animációs sorozat ötletére, feltehetően financiális okokból – írja a Metro.

A pár és a Netflix ugyanakkor nagy fába vágta a fejszéjét, mivel a legfrissebb információk szerint dokumentumfilmet forgatnak Harryék Santa Barbarában lévő otthonában. A 100 millió dolláros, azaz 36,9 milliárd forintos együttműködéssel kapcsolatban korábban a képviselőjük már leszögezte, nem realityshow-ról van szó. 

A Netflix ugyan reméli, hogy az év végén debütálhat a produkció, hogy egybeessen Harry herceg memoárjának megjelenésével, ám a sussexiek inkább azt szeretnék, ha 2023-ban jelenne meg. Azonban nem csak a megjelenéssel kapcsolatban van óriási homály, mivel azt sem tudni, pontosan miről szól a dokumentumfilm, vagy hogy a pár két gyermeke, Archie és Lilibet egyáltalán szerepelnek-e benne. 

(Borítókép: Meghan Markle és Harry herceg 2018. október 17-én. Fotó: Chris Jackson – Pool/Getty Images)