18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Azahriah után Majka és Curtis szexvideója is megérkezett

2022.05.22. 06:08
Kínos sztoritól volt hangos szombaton a sajtó: állítólag kiszivárgott egy videó az Azahriah néven ismert Baukó Attiláról, amelyen az látható, ahogy épp megcsalja a barátnőjét. Curtis és Majka erre reagálva osztott meg egy meglepő felvételt a backstage-ből.

Viccet csinálta Majoros Péter és Széki Attila abból a sztoriból, ami Baukó Attilát, vagy ahogy a közönség ismeri, Azahriah-t meglehetősen kínosan érintett. A fiatal énekesről a napokban állítólag kiszivárgott egy videó, amin az látható, ahogy a Szolnoki Palacsintafesztivál backstage-ében az egyik rajongójával intim kapcsolatba kerül. Ezzel nem is lenne olyan óriási probléma, ha az előadónak nem lett volna barátnője. 

Szolnoki Palacsintafesztivál, huszadika, a tegnapi nap folyamán feljöttem a színpadra, lementünk, ünnepeltünk, Bombay a kézben, gin, ittunk folyamatosan, és ünnepeltük ugye, hogy kint van az album. Aztán még kettő lány is bejött, levarrtak meg ilyenek, és akkor elvittem egyet a ToiToi WC mögé 

– mondta az énekes abban a videóban, amit az Instagram-oldalára töltött fel, hogy tisztázza a történteket. Azahriah szerint a fentiekkel alapvetően nincs is nagy gond, neki nincs ezzel problémája, és a kiszivárgott videó sem érdekli annyira, ami viszont fájdalmas, hogy közben barátnője volt, aki várt rá. Hozzátette azt is, nagyon megbánta az egészet, mert a hűtlenség és a becsület elvesztése nagyon rossz érzés, a párja pedig nem ezt érdemelte. De egy ilyen esetben ő mindig az egóját helyezi előtérbe és bele sem gondol abba, hogy valakit megbánt a viselkedésével, csak azzal foglalkozik, amit abban a pillanatban akar.

A bejegyzés alatti kommentszekciót elnézve a sztoriról a saját értékrendje alapján mindenkinek megvan a véleménye – vannak, akik megbocsátók, mások csalódottak az énekes viselkedése miatt, Széki Attila és Majoros Péter pedig egyszerűen viccet csinált az egészből. Curtis egy olyan videót töltött fel az oldalára, amelyen zenésztársával látható, amint épp azt imitálják, hogy a backstage-ben, történetesen egy ToiToi illemhely mellett éppen intim kapcsolatba kerülnek egymással. A videóval valószínűleg az volt a céljuk, hogy felvidítsák a lebukás után feltehetőleg megzuhant fiatal énekest, akit a bejegyzésben Curtis természetesen meg is jelölt, kommentárként annyit írva:

Veled vagyunk tesi!

A poénvideót itt nézheti meg.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport