Videón, ahogy G.w.M ráüvölt a dj-re, majd lelép a saját koncertjéről

2022.05.23. 12:09 Módosítva: 2022.05.23. 12:13
Előkerült egy felvétel Kulcsár Edina új párjának hétvégi fellépéséről, ami meglepő módon mindössze két percig tartott.

Amit valószínűleg Azahriah is egy életre megtanult, most G.w.M, alias Varga Márk esetén is beigazolódott: ma már nincs olyan eset, amit ne rögzítene valaki a telefonjával, hogy aztán vírusként terjedhessen a neten a felvétel. A rapper május 20-án egy budapesti szórakozóhelyen lépett fel, ám a produkciója meglepően rövid ideig tartott, a főhős ugyanis két perc után faképnél hagyta a közönséget.

Az előadó Insta-sztoriját szemléző Blikk korábban azt írta, G.w.M később a neten mentegetőzött a történtek miatt, aminek elmondása szerint a hangtechnika minősége volt az oka, illetve az, hogy nem szólt a mikrofonja. Állítólag a színpadra lépése is csúszásban volt, már el kellett volna indulnia egy másik helyszínre, azon az estén ugyanis három fellépést vállalt be. A rapper végül bocsánatot kért, amiért lelépett, és megígérte a rajongóinak, hogy bepótolja a bulit.  

Hogy mi történt pontosan, azt a közönség soraiban telefonnal rögzítették a rajongók, akik közül az egyik a TikTokon tette közzé az általa készített felvételt. A videón az látszik, hogy amint elindul a dal, pár pillanat múlva G.w.M hátrarohan a dj-hez, és ráüvölt, hogy 

ÁllÍTSD le!

Ezt követően a közönség felé fordul, és közli:

Ha jó lesz a technika, akkor visszajövünk. Egy nagy tapsot a technikusoknak! Bravó!

Az incidens után G.w.M egyszerűen levonult a színpadról, míg a szervezők a ValMar slágerével igyekeztek megmenteni az estét.

@makajennifer

2 perc után haza is mennt 😂😂😂

♬ eredeti hang - Jenni baba👌😘

Korábban egyébként ByeAlexszel is történt hasonló eset, őt a Bánki-tónál várta a közönség, de a helyszínen biztosított körülményeket nem találta megfelelőnek ahhoz, hogy megtartsa a koncertjét. ByeAlex mondjuk két percre sem állt fel a színpadra akkor.