Fehér ruhában búcsúztatták Berki Krisztiánt

20220526145746 PAP 2000
Csütörtök délután végső nyugalomra helyezték Berki Krisztiánt.

Több hazai híresség is megjelent csütörtök délután a Farkasréti temetőben, ahol utolsó útjára kísérték Berki Krisztiánt. Az ismert médiaszemélyiség május 6-án otthonában hunyt el, halálának okát egyelőre hivatalosan még nem közölték. 

A délután 14.30-kor kezdődő szertartásra a férfi özvegyének kérésére fehér ruhában érkeztek a gyászolók. Az özvegy, Berki Renáta, illetve az elhunyt korábbi élettársa is megérkezett – Hódi Pamela Berki Krisztiánnal közös kislányával, illetve párjával együtt jött a búcsúztatóra. A gyászolók között feltűnt Hajdú Péter és kedvese, illetve Schobert Norbert, Rubint Réka, Megyeri Csilla és Szögeczki Ágnes is.

A szertartás Kökény Attila előadásával kezdődött, aki a Nincs semmi másom című dalát énekelte el, ezt követően Berki Krisztián egyik barátja, majd Berki Renáta mondott beszédet, amelyet Kun Magdolna Béke volna jó című versével kezdett. Végül Kökény Attila következett újra az Örökre szóló szerelem című dalával.

Miután végigkísérték utolsó útján Berki Krisztiánt, végső nyughelye mellett Berki Renáta és az elhunyt nagyobbik lánya, Natasa fehér galambokat engedett szabadon, majd Nyári Kálmán elénekelte a Néhány év után című dalt. A szertartás végén a gyászolók elhelyezték a síron virágaikat, többnyire fehér rózsákkal érkeztek.

(Borítókép: Berki Krisztián temetése. Papajcsik Péter / Index)