Előkerült egy fotó Ray Liottáról, amely nem sokkal a halála előtt készült

afp.com-20200113-PH-GTY-1199119775-highres
2022.05.28. 15:50
Előkerült egy fotó, amely Ray Liottáról és az egyik rajongójáról készült a Dominikai Köztársaságban, pár nappal a színész halála előtt. Semmi jele nem volt annak, hogy egészségi problémája lehet.

Mint arról a korábbiakban beszámoltunk, 67 éves korában halt meg a Nagymenők sztárja, Ray Liotta. Az eddigi információk szerint a színész álmában halt meg a Dominikai Köztársaságban, ahol a Dangerous Waters című filmet forgatta. Most azonban nyilvánosságra került egy fotó, amely Liottáról és egyik rajongójáról, Albáról készült a szigetországban négy nappal a halála előtt. 

A fiatal lány elmondása szerint épp a Santo Domingó-i BlueMall bevásárlóközpontban sétált, amikor megpillantotta Rayt, aki a gyógyszertárba tartott. Ezt követően odament a színész kísérőihez, hogy megkérdezze, odamehet-e hozzá, mire ők feltartott hüvelykujjal jelezték, hogy nincs akadálya. Alba elmondta, hogy közös képet készítettek Liottával, aki mindvégig nagyon kedves volt, és még azért is megdicsérte, milyen jól beszél angolul annak ellenére, hogy nem ez az anyanyelve – írja a TMZ.

Bár eddig még nem derült ki, pontosan mi is vezethetett a színész halálához, a források szerint semmi jele nem volt annak, hogy egészségi problémái lennének, jó hangulatban volt, és örült annak, hogy dolgozhat.

(Borítókép: Amy Sussman / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP)

 

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport