Testvére Meghan Markle-t hibáztatja apjuk sztrókja miatt

GettyImages-906665902
2022.05.28. 15:39
Újabb viaskodásba kezdett a Markle család. Meghan nővére, Samantha legalábbis váltig állítja, féltestvére tehet arról, hogy ilyen rossz állapotba került az apjuk.

Mint arról a korábbiakban már beszámoltunk, Meghan Markle és családja – legalábbis ami az apját és a féltestvérét illeti – egyáltalán nem jön ki jól egymással. Már a hercegi esküvőt megelőzően is tettek olyan kijelentéseket, amelyek rossz színben tüntették fel Meghant, és tulajdonképpen ott tettek neki keresztbe, ahol csak lehet. A viszony azóta pedig csak még jobban elmérgesedett.

Meghan édesapja, Thomas Markle már korábban is küzdött egészségügyi problémákkal, ezért nem tudott ott lenni lánya esküvőjén sem. Ám az állapota azóta sem javult túlságosan. Meghan féltestvére, Samantha most a TMZ-nek kijelentette, apjuk kórházban van, lábadozik a sztrók után, amit állítása szerint azért kapott, mert annyi stressz éri őt Meghan miatt. A férfit még hétfő este szállították kórházba, és Samantha elmondása szerint mozgási problémákkal küzd a bal oldalán, nem tudja mozgatni az arcizmait, alig tudja használni a bal kezét, és ismét beszélni tanul egy fizikoterapeuta segítségével.

Thomas Markle korábbi elmondása szerint kétszer is sztrókot kapott, mielőtt lánya hozzáment Harry herceghez. Samantha úgy véli, hogy apja nem feküdne most kórházban, ha Meghan szerető lánya lenne. Hozzátette, Thomas júliusban lesz 78 éves, így reménykedik abban, hogy Meghan ráébred, apjuk nem él már sokáig, így változtat, ugyanakkor azt gondolja, ha eddig nem érdekelte, hogy semmilyen kapcsolatot nem ápol az apjával, akkor talán már soha nem lesz ez másképp. 

Jobb, ha k*rvára távol maradsz a temetéstől, és nem egy újabb lehetőséget látsz benne, hogy lencsevégre kapjanak

– szólt be féltestvérének Samantha.

(Borítókép: Meghan Markle 2018. január 18-án. Fotó: Ben Birchall – WPA Pool / Getty Images)