Johnny Depp meghívta Kate Mosst a koncertjére

2022-05-30T113843Z 1283564834 RC2ZGU95T3NJ RTRMADP 3 PEOPLE-DEPP
2022.06.01. 10:29
Johnny Depp másodszor lépett fel Jeff Beckkel közösen, először a hétvégén Sheffieldben, majd a londoni Royal Albert Hallban, miközben várja az ítéletet az Amber Heard, volt felesége elleni, 50 millió dolláros rágalmazási perében. Kedden másodszor is Londonban koncertezett, melyen volt barátnője, Kate Moss is tiszteletét tette.

Az 58 éves színész korábban május 29-én, vasárnap Sheffieldben, május 30-án, hétfőn pedig a Royal Albert Hallban, lépett fel Beckkel.

A harmadik, keddi fellépésen több beszámoló szerint részt vett Johnny Depp volt élettársa, Kate Moss is, hat nappal azután, hogy tanúvallomást tett, hogy cáfolja azt a pletykát, miszerint a férfi lelökte őt egy lépcsőn, amikor az 1990-es évek elején romantikus kapcsolatot folytattak. Az esküdtek a múlt héten kezdték meg a tanácskozást Depp Heard ellen benyújtott peréről, miután a színészek ügyvédei elmondták záróbeszédüket a virginiai Fairfax megye kerületi bíróságán.

Koncertezéssel tereli el figyelmét az ítéletről

Johnny Depp rágalmazás miatt beperelte Amber Heardöt egy véleménycikk miatt, amelyet 2018-ban írt a The Washington Postban, és amelynek címe „Felszólaltam a szexuális erőszak ellen – és szembesültem kultúránk haragjával. Ennek meg kell változnia”. Bár a színészt név szerint nem említette a véleménycikkben, Johnny Depp azt állítja, hogy a nő kijelentései megnehezítették számára, hogy filmszerepeket kapjon.

Amber Heard viszonvádat emelt volt férje ellen, azzal vádolva őt, hogy rágalomhadjáratot szervezett ellene, és perét a visszaélés és zaklatás folytatásának nevezte – írja az Independent.

A hathetes tárgyalás után, melyben Kate Moss a színész mellett tanúskodott, Johnny Depp – aki zenészként kezdte karrierjét, és 2015-ben Alice Cooperrel és Joe Perryvel megalapította a Hollywood Vampires nevű zenekart – Jeff Beckkel előadta 2020-as szerzeményüket, az Isolationt, egy 1970-es John Lennon-dal feldolgozását.

(Borítókép: Johnny Depp fellép Jeff Beckkel közösen a sheffieldi koncerten 2022. május 29-én. Fotó: Peter Herrick/via REUTERS)