18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Halálos baleset okozása miatt végezhetett magával VV Krisztián

2022.06.04. 11:45
A korábbi valóságshow-szereplő Németországban okozhatott halálos közlekedési balesetet, a börtöntől való rettegés miatt vethetett véget életének Bata Krisztián. Szomszédja szerint ez a teher régóta nyomta a 29 éves férfi vállát, aki végső elkeseredésében választotta a halált.

Mint ahogyan arról az Index is beszámolt, 29 éves korában meghalt VV Krisztián, azaz Bata Krisztián,  aki a Való Világ hatodik évadjának szereplője volt, a korábbi valóságshow-szereplő saját kezűleg vetett véget életének Ausztriában, ahol évek óta élt. 

VV Krisztián egy Graz melletti kistelepülésen dolgozott, ahol az egész közösséget megrázta a fiatalember halála, az öngyilkosság helyszínén pedig a mai napig láthatók a tragédia nyomai.  

Egy szomszéd éppen vitte a gyerekeket az iskolába, pont látta, amint Krisztián leugrott. Ő értesítette a rendőröket is, akik egy háztömbnyire vannak innen. A nyakába hurkolt egy sárga kötelet, úgy ugrott ki az első emeleti erkélyéről

– mondta a neve elhallgatását kérő szomszéd a Blikknek. Hozzátette a kötélcsonk a mai napig látható az erkélyen. Az ismerős szerint Krisztiánt mindenki ismerte a környéken, és aznapi viselkedéséből egyáltalán nem lehetett arra következtetni, mire készül.

A lap informátora emellett elmondta, Krisztián gyakori vendége volt a közeli kávézónak ahol gyakran élete legsötétebb titkait is megosztotta a többi vendéggel, ekkor mesélte el azt a történetet is, amely többek szerint az öngyilkossághoz vezethetett.

Megdöbbenve hallgattam, amikor mesélte, Németországban halálos balesetet okozott, de elhajtott a helyszínről. Nagyon nyomasztotta a döntés és hogy mi lesz a következménye. Rettegett a börtöntől Krisztián. Azt mondta, rengeteg felszólítást kapott már a bíróságtól. Talán aznap is kaphatott egyet...

– vélekedett a férfi.

A korábbi tragikus baleset hírét VV Krisztián egy másik ismerőse is megerősítette, aki szerint a korábbi valóságshow-szereplőnek édesapja halála mellett ez volt az a teher, amit nem tudott feldolgozni. 

A néhány kilométerrel arrébb lévő bútoráruházban dolgozott, volt keresete, mindig volt barátnője, de valami mégis mindig nyomasztotta. Egyszer mesélt nekem egy szerencsétlen balesetről, ami Németországban történt és úgy tudom, halálos kimenetelű volt. Talán nem bírta már annak a terhét, hogy csalódást okozzon a szeretteinek

– mesélte az ismerős. 

 Az ügyben a lap megkereste a helyi rendőrséget is, amely értesüléseik szerint kizárta az idegenkezűséget. 

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123-as vagy a 06 80 820 111-es telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport