Hollókői versenyző nyűgözte le Heidi Klumékat az America’s Got Talentben

2022.06.24. 07:42
Óriási magyar siker az amerikai tehetségkutatóban: Magyarország többszörösen díjnyertes kutyatáncoltatója négy igent kapott a válogatón.

A Szépség és a Szörnyeteg kűr egyik részletét mutatta be a zsűri előtt Magyarország leghíresebb dog dancere, akit Heidi Klum, Sofia Vergara és Howie Mandel is állva éljenzett a közönséggel együtt. Berczes Christine Elisabeth és Meredith nevű ausztrál juhászkutyája lenyűgözte a zsűrit, Heidi Klum szerint a történet miatt volt ez sokkal jobb, mint más kutyás előadások. Sofia Vergara pedig a láthatóan boldogan táncoló Mereditht imádta legjobban.

A kutyám nagyon élvezte a show-t, a közönség pedig nem akarta elengedni őt: sorba állva várták, hogy megsimogathassák. Örülünk a sikernek, de számomra az az igazi elismerés, ha még többen megismerik, elismerik ezt a sportot, és kipróbálják a dog dancinget.

– mondta a Hollókőn élő kutyatenyésztő, aki nemcsak otthon tart oktatást, hanem online is ad órákat, többek között Amerikában, Szlovéniában, Ausztriában élő gazdiknak és kutyusoknak.

Magyarországon mindössze 8-10 aktívan működő, profi kutyatáncoltató létezik, de már világviszonylatban is odafigyelnek ránk. Két éve Berczes Christine Elisabeth 4. helyezést ért el az angliai „Bajnokok Ligáján”.