Elhagyhatta az elvonót az Aerosmith énekese, így van most Steven Tyler

afp.com-20190316-PH-GTY-1136121556-highres
2022.07.02. 09:25
Sikeresnek bizonyult az elvonó, több mint egy hónapos rehabilitáció után elhagyhatta az intézményt a májusban gyógyszerfüggősége miatt bekerült Steven Tyler, az Aerosmith frontembere.

Ahogyan arról az Index is beszámolt, a zenész májusban került vissza az elvonóra, miután egy lábműtétet követően a szedett gyógyszerek és fájdalomcsillapítók miatt nemrégiben újra előjött a függősége. 

A 74 éves Tyler a hét elején hagyta el az intézményt, ahonnan elmondása szerint a teljes gyógyulásáig nem szeretett volna távozni, emiatt töltött végül több mint 30 napot bent. 

A zenészhez közelállók szerint az elvonót követően Tyler jó bőrben van, teljesen tiszta és józan és testsúlya is rendben van. A PageSix-nek egy bennfentes elmondta, nagyszerű előrelépést tett a zenész az egész életét végig kísérő harcban, emiatt pedig most elképesztően jól érzi magát. 

Az Aerosmith frontembere zenésztársai javaslatára vonult be a rehabra, akik akkor közösen kiadott közleményükben jelentették be, hogy Tyler visszaesett. 

A zenekar erről a közösségi felületein tájékoztatta a nyilvánosságot.

Mint azt sokan tudjátok, szeretett testvérünk, Steven sok éve dolgozik azon, hogy megőrizze a józanságát. A színpadra való visszatérése érdekében nemrég lábműtéten esett át, és fájdalomcsillapítás szükségessége által visszaesett, így önként belépett egy kezelési programba, hogy az egészségére és a gyógyulásra összpontosíthasson

– olvasható a banda közleményében.

Tyler számára a legnagyobb motiváció a józanságra az, hogy nem szeretne fájdalmat okozni szeretteinek azzal, hogy elveszítik őt a drogok és gyógyszerek miatt. 

Steven Tyler először a nyolcvanas években volt elvonón, amit akkor szintén a zenekar többi tagja és a menedzserük kezdeményezett. 2019-ben az énekes azt nyilatkozta, sokáig dühös volt rájuk emiatt, de mostanra már hálás, és úgy érzi, köszönettel tartozik nekik a józanságáért. Legutóbb 2009-ben vonult elvonóra, amikor rászokott a vényköteles fájdalomcsillapítókra.

(Borítókép: Steven Tyler. Fotó: Kevin Winter / Getty Images)