Ricky Martin a gatyáját is lepereli mindenkinek

GettyImages-902784258
2022.07.04. 12:44
Az énekes a közösségi oldalán öntött tiszta vizet a pohárba, miszerint minden arról szóló pletyka, hogy távoltartási végzést kértek ellene, a lehető legmesszebb áll a valóságtól.

A napokban került napvilágra a hír, miszerint Ricky Martin ellen távoltartási végzést kért egykori kedvese, akivel állítólag hét hónapig alkottak egy párt, ám több mint két hónappal ezelőtt végül véget ért a románc. Egy lap beszámolója szerint az énekes nem tudta feldolgozni a veszteséget, így többször is volt párja házánál ácsingózott, aki emiatt egyáltalán nem érezte magát biztonságban, ezért családon belüli erőszak címszó alatt távoltartási végzést kért Martin ellen, amit még nem tudtak kézbesíteni a hatóságok. 

Az énekes a legújabb Facebook-bejegyzésében azonban a fentebbi állítások szöges ellentétéről számolt be. Hazugságnak nevezett mindent ezzel kapcsolatos híresztelést, és jogi útra terelte az ügyet. 

Az ellenem kért távoltartási végzésről szóló állítások hazugságon alapulnak, ezért egy bírósági eljárás útján válaszolok, bemutatva a valóságot az engem jellemző méltóságteljességgel. Mivel ez egy folyamatban lévő jogi ügy, nem nyilatkozhatok bővebben erről

– írta Martin a bejegyzésben, illetve hozzátette, hálás az együttérző üzenetekért, amelyeket az elmúlt napokban kapott. 

(Borítókép: Ricky Martin 2018. január 8-án. Fotó: Tommaso Boddi/WireImage)